Synsam Lifestyle

Heippa.

Tällaisena rillirouskuna kun joutuu elelemään niin uudet silmälasit tulevat aika ajoin tarpeelliseksi, varsinkin jos näkö muuttuu iän myötä.

Ystäväni on töissä synsamilla ja ehdottikin mulle synsam lifestyle sopimusta kun tuli puhetta uusista silmälaseista taas joku kostea ilta.

Synsam lifestyle sopimus on siitä nerokas että kiinteällä kuukausimaksulla saat 3 silmälasit ja vielä vakuutuksen kaupan päälle. Itsehän siis rakastan silmälaseja, osaksi pakon edestä mutta nyt on tullut markkinoille todella hyvännäköisiä silmälaseja joista on varaa valita. Ja kun pakko niitä on pitää niin miksei tehdä niistä ns. statement piecejä

Sopimus kestää 2vuotta ja laseja voi vaihtaa yhdet vuodessa. Vuosi vaihto jatkaa sopimusta 12kk, kuitenkin kun sopimusta on tullut täyteen 36kk niin lasit voi yhden kk maksun hinnalla lunastaa itselleen.

3lasien hankista mulle ei kertasummana ole todellakaan mahdollista koska yhdet lasit maksavat yleensä mun linsseillä about 700-1000€, riippuen tosiaan kehyksistä jne. Ja kun tykkään vähän näyttävimmistä laseista niin hinta on yleensä se lähemmäs tonnin tienoilla. Joten kiinteä kk hinta sopii mulle hyvin.

Rakastuin ruotsalaisen Vasuman laseihin käydessäni liikkeessä. Nyt on kovassa huudossa ollut pyöreät lasit joita otinkin sitten 2kpl. Peruspilotitkin tarvi uusia jolloin nämä kolme tuli sitten hankittua. Ihastuin myös liikkeessä Cuccin laseihin mutta ne olivat ystäväni mielestä liian isot minulle, jolloin päädyin ottamaan Vasuman pyöreät mustasankaiset lasit niiden tilalle. Tosin mun näöllä (+5) niihin Cucceihin ei olisi saanut kirkkaita linssejä enkä tarvitse aurinkolaseja erikseen.

Nämä silmälasit valitsin:

Peruspilotit Vasuman mallistosta

Vasuman pyöreät ohutsankaiset lasit.

Pyöreät mustasankaiset.

Olen itse ollut hyvin tyytyväinen laseihin ja korjaustakuu on tullut jo tarpeeseen. Oli vähän villi pääsiäinen niin piti mennä laittamaan linssi paikoilleen kun tippui riennoissa. Eikä maksanut mitään. Perfect.

Voin siis suositella kaikille silmälasien käyttäjille Synsam sopimusta. Lisätietoja ja lähimmän myymälän löydät täältä

Kiitos ja näkemiin.

Jossu

Nyt soi Ruusut – Muiden musta (En saanut linkkiä tähän, pää vissiin vähän jumissa)

Translation: I got Synsam lifestyle contract and fell in love with Vasuma eyewear.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s