Hello Helsinki

Moro.

Olen nyt ihan tietoisesti pitäny vähän  bloginkirjoitustaukoa ja nyt avaan asian että miksi.

Meillä meni parisuhde poikki poikaystävän kanssa, pakkasin vaatteeni ja koiran, muutin takaisin Helsinkiin ja löysimpä jopa kokoaikaisen työpaikan siinä ohimennen. Eli kiirettä on pitäny oikeastaan lopputalvesta asti.

img_3726

Parisuhteen päättymiseen ei liity mitään sen kummempaa draamaa, enää ei vaan Tampere tuntunut musta hyvälle. Vaikka sydän onkin vielä rikki 5vuoden suhteen jälkeen niin tiedän että tämä on ollut oikea ratkaisu. Olen nyt ollut Helsingissä 3viikkoa enkä ole päivääkään katunut että lähdin tänne takaisin.

Asunnon löysin suht helposti myös. Muutin kaverin kanssa yhteen. Ollaan J;n kanssa asuttu ennenkin yhdessä niin molemmat tietää toisen tavat ja huomattavasti halvempaa jakaa asuminkulut jonkun kanssa. Onhan se myös mukava että J auttaa Ivarin kanssa kun tulee tehtyä välillä 10tuntisia vuoroja.

Työpaikka itseasiassa löytyi Tampereen viimeaikaisen työpaikkani kautta. Teen ns. muodin myyjän hommia eli kierrän vaatekauppoja ympäri pääkaupunki seutua ja auttelen myyntivuoroissa milloin missäkin on tarvetta. Työ on todella mielekästä ja saa todellakin ottaa käyttöön kaikki Stylistin vahvuudet kun asiakkaat toivovatkin palvelua osissa myymälöistä.

Ivarille kuuluu hyvää. Hän on hyvin kotiutunut uuteen asuntoon. Nykyään jätkä pääsee jopa sänkyyn nukkumaan niin ollaan pojat vedelty kunnon yöunia. Aluksi Ivari oli vähän stressaantunut mutta nyt alkaa olemaan ihan ok. Leikkii ja syö hyvin täällä uudessa kodissa. Parveke oli vähän outo juttu aluksi mutta nyt jo löytänyt itselleen talon parhaan paikan sieltäkin.

img_3754

Ivar tykkää uudesta sängystä.

Asunto on vielä ihan kesken eräinen joten paremmin sen esittelyä myöhemmin.

Olen siis hengissä ja vastoinkäymisistä huolimatta still kicking 🙂

Blogi varmaan muuttuu enemmän henk.kohtaisemmaksi mut toisaalta ehkä se on just sitä mitä nyt elämältäni kaipaan. Kirjoittamista ja kuvaamista etc.

Voikaa hyvin ja palaillaan.

Puss

Jossu

Nyt soi – Alanis Morissette – Tapes

Translation: I´ve moved back to Helsinki.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s