Joulukoristelua

En ole juurikaan jouluihminen. Jotenkin toi joululaulujen yltäkylläisyys alkaa oksettaa jo tässä vaiheessa. Töissäkin joutuu päivittäin toivottamaan hyvää joulua asiakkaille vaikkei se itselle merkitse juurikaan mitään.

Mulle joulu merkitsee muutamaa vapaapäivää ja lepoa, tänä vuonna onneksi päästää poikaystävän kanssa käymään mun äidin luona. Yksityisyrittäjä kun mutsilla ei juurikaan noita vapaita jouluja ole ollut, niin nyt työyhteisö oli halunnut antaa mutsille vapaan joulun. Suuntaamme sinne siis muutamaksi päiväksi lepäilemään.

Kauppakeskus jossa työskentelen on huudattanut joululauluja on ainakin pari viikkoa, kohta alkaa näkymään joulupukkeja ja tonttuja ihan oksennusrefleksiin asti. Onneksi tämä hullunmylly on kerran vuodessa.

Mutta jos koristelisin kotona joulua niin en todellakaan tyytyisi perinteisiin joulukoristeluihin. Törmäsin netissä camp henkisiin merenneitomiehiin (mitenhän tämäkin pitäisi suomentaa, merimies ei käy) joita voisin harkita JOS siis juhlisin joulua. Onneksi ei tarvi siitäkään stressata.

Kuvat: Diamonds of the sea

Onhan siinä koristeita. Voisi sopia lähes tulkoon jokaisen joulukuuseen tuomaan asennetta niiden perinteisten palluroiden sekaan.

Oma suosikkini on tämä

Tatuoitu merenneitomies! JOOOOOOO!!!!

Saanko koristella kodin ihan muuten vaan??

Diamonds of the sea nettikauppaan pääset tästä linkistä.

Mukavaa joulun ja vapaiden odotusta itse kullekkin säädylle.

Jossu

Nyt soi –Fist Up – Kidneythieves

Tranlation: Produced by a company called Diamonds of the sea make hot mermen. Totally in looooove ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s