Olen Drag Queen

Moikka.

En olekkaan tästä aiheesta vielä kirjoitellut mutta esim Instagramin seuraajat ovat saaneet kuvia aiheesta useaan otteeseen. Mietin aluksi etten aiheesta kirjottaisi ollenkaan tänne mutta tulin toisiin aatoksiin, nyt alkaa olemaan keikkaan sen verran että kiva jakaa bloginkin puolelle kuulumisia aiheesta.

Olen siis Drag Queen. Mies mekossa ja korkkareissa.

Drag hahmoni Trouble on syntynyt reilu vuosi sitten. Olen nuoruudessani esiintynyt jokseenkin paljon, mm. tanssinut ja tehnyt dragia silloinkin. Olen ns. luovalla tauolla melkein 10vuotta mutta palo lavalle oli niin kova että päätin luoda uuden drag hahmon. Tällai yli 30vuotiaana sitä vaan uskaltaa heittäytyä juttuhin eri tavalla kun parikymppisenä”. Ei tarvitse enää miettiä että mitähän muut ajattelee? jne. Koska loppupelissä minua ei kiinnosta muiden mielipiteet.

Dragini ei ole ”perinteistä” Paula Koivuniemen huulisynkkaamista ja vaan luon hahmoja eri biiseille. Dragini on myös likaisempaa ja ronskimpaa kun mitä suomessa on aikasemmin nähty. Olen mm. tehnyt lasten potan kanssa esityksen jossa lopussa syön omaa ulostettani (suklaata) ja vain koska jotkut ihmiset saatavat kokea aiheen kuvottavana. Siksi tämäkin esitys on luotu. Ainakin saan yleisössä aikaan reaktioita ja esitykset jäävät mieleen.

Pidän dragiä taiteenlajina, taide joka sopii minulle.

Saanen siis esitellä teille Troublen. Suomen likaisin ongelma.


Troublen avulla olen päässyt mm. esiintymään ruotsalaisen hevimetal bändin videolle, saanut juontohommia ja päässyt esiintymään isojen burlesque nimien kanssa kuten Olivia Rouge. Lähitulevaisuudessa menen kilpailemaan Drag show artist kisoihin 16.9 Helsinkiin ravintola Herculekseen ja olen Sastamalassa Burlesque esityksessä lauantaina 24.9.

Alla musiikkivideo jossa olen mukana.

Troublen facebook sivuja voit seurata osoitteessa https://www.facebook.com/dragqueentrouble/

Että tällainen paljastus tällä kertaa 😉

Jossu

Nyt soi –Numb – Portishead

Translation: I’m a fucking drag queen, called Trouble.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s