Meet Ivar

Heippa ja rauhallista juhannusta joka ikiselle.

Meillä taas cityjuhannus, netflixsistä oon katella Orange is new black:n uutta kautta ja syöty poikaystävän tekemään chorizo keittoa. Muutama päivä vaan lepoa niin jaksaa sitte sunnuntaina suunnata työmaalle.

Varmaan Intagramin seuraajat ovatkin jo huomanneet meillä tapahtuneen perheenlisäyksen.

Reilun puolivuotta pystyin elämään ilman koiraa, vihdoinkin sain poikaystävän heltymään koiran hankintaan. Puolivuotta jatkuvaa ”Can i have a dog?” -maukuna tuotti tulosta 😉

Meillä on nyt siis 3vuotias italianvinttikoira Ivar, suomesta kotoisin oleva kodinvaihtaja.

Halusin ehdottomasti aikuisen koiran, ei meillä ole aikaa saati mielenkiintoa alkaa kouluttamaan pentua sisäsiistiksi. Ivar löytyi kaverin avustuksella ja on ollut meillä nyt noin 2 viikkoa.

Pieni koira on ehdottomasti kaupunki asumisessa helpompi vaihtoehto, koiran saa tarvittaessa syliin jos matkustaa esim bussilla ja muutenkin pieni koko on mun mielestä kätevämpi hallita kun iso.

Mulle ei koiran rotu tai sukujuuret merkitse mitään, enkä alunperin ollut edes ajatellut ottaa rotukoiraa, mutta kun näin tän pikkumiehen niin sydänhän siinä suli. Oli se sekarotuinen tai ei, aina ne on yhtä rakkaita.

Nyt ollaan siis taas isejä 😉

img_3078

 

img_3232

Ivar on ihanan rakastava ja rauhallinen. Nukkuu yöt jo hyvin, alussa vähän itkeskeli ja ihmetteli mutta nykyään menee jo paljon paremmin. Italianvinttikoiramaisesti rakastaa nukkua lämpimässä peittojen alla ja tykkää pitkistä lenkeistä. Itselläni on kyllä jalat ja perse aika hellänä kun mennään tuhatta ja sataa tuntikin lenkillä, kunnes kroppa taas tottuu lenkkeilyn saloihin. Kotona yksin ollessaan yleensä nukkuu sohvalla oman viltin alla.

Ainakin mulle on tärkeää että koira viihtyy myös yksinään koska me molemmat käydään töissä (poikaystävällä nyt tosin pitkä kesäloma) säännöllisesti.

img_3185

img_3094

Ensimmäinen bussimatkakin tehtiin jo heti alkajaisiksi, hienosti makoili vaan vieressä.

img_3222

Ollaan ehditty jo puistoilemaankin. Hyvin pysyy pieni poika myös sylissä jos maa vaikka tyhmän märkä.

Koira on talvella puettava koska karvaa ei todellakaan ole liiemmin. Onneksi löysin Ebaysta parikin kivaa juttua joita voin jatkossa esitellä teille 😉

Eipä muuta ku hyvät juhannukset vielä kertaalleen.

Jossu

Nyt soi –Plastic Mouth – G-Ball & Kaa Mix – Guano Apes

Translation: We have a new dog Ivar.

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s