Uusi työpaikka

Hello.

En olekkaan ehtinyt tänne vielä aiheesta kirjoitella. Olen siis vaihtanut työpaikkaa reilu viikko sitten.

Kenkämyynti oli kivaa, mutta elämässä pitää mennä eteenpäin. Sain siis ammattia vastaavaa hommaa Ideaparkista.

Työskentelen miestenvaate puolella, joka on todellakin taas uuden oppimista. Ihmiselle joka ei ole ikinä omistanut pukua, niiden myyminen on iso haaste. Toisaalta luotan omiin myyjän kykyihini niin paljon että selviän tästäkin haasteesta.

Alku on mennyt tosi kivasti, työkaverit on mukavia ja miljoo todella viimeisen päälle hiottu. Tuntee itsensä vähän nuhruiseksi siellä kaikkien muiden rinnalla mutta uskon että pienellä stailaustyöllä saan itseni sulautettua astetta hienompaan paikkaan. Pääsempä ostamaan taas uusia vaatteita. Jouduin ottamaan ainoan bleiserin mitä omistan, työtakiksi, mutta eipä sillä ole kauheesti ollu käyttöä ennen tätä 🙂

Nenäkorusta jouduin luopumaan ihan ymmärrettävistä syistä, nyt tulee käytettyä läpinäkyvää tappia työpäivisin nenässä. Saanpahan vapailla nauttia ja vaihdella nenäkorua ihan kyllästymiseen asti. Ja kun otin ton septumin niin tiesit ettei kaikkiin työpaikkoihin se sovi joten tässä asiassa ymmärrän riisumisen täysin. Jokapaikkaan vaan nenäkoru ei sovi.

Kuva: Yu Tsai / Topman

Elikkäs tällaisista hommista meikäläisen löytää seuravaksi.

img_2615

Uusien työkaverien kanssa mulla on kokoajan tuollainen olo. Oon vissiin tottunut suht samantyyppisiin hulluihin työkavereihin mitä itse olen, eiköhän noista uusistakin vielä paljastu jotain erikoisia piirteitä 😉

Puss puss.

Jossu

Nyt soi –Jackie Beat’s Penis in the Ladies Room – Willam

Translation: I got a new job.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s