Paniikkishoppailua

Moro.

Kesä sitte tuli aivan täysin puun takaa Tampereellekkin. Kokeilin tänään vanhoja shortseja jalkaa ja meinasi itku päästä, eihän ne menny kiinni niin millään. Tosin viime vuonna kuljin koko kesän vaan collegekankaisissa shortseissa. Nyt halusin jotain vähän siistimpää.

Perusväreinä mulla on vaatekaapissa musta/harmaa/valkoinen joten shortsien on myös mentävä siihen kategoriaan, ei mitään hulluja värejä kuten sinistä tai punaista koska ne jää aina vaatehuoneen perukoille.

Hirveen vaikee löytää työhön sopivia, siistejä ja hyvin istuvia shortseja ainakin täältä kaupungista.

Kiersin pari liikettä muttei mikään oikein napannut. Aina vaan tyrkytettiin sinistä, koska se on kuulema uusi musta. Ei muuten ole, musta on musta, ei sininen.

Koskarissa työskennelleenä tiesin että voisin luottaa Jack&Jonesin myyjiin, sieltä onneksi löytyi valkoiset farkkushortsit. Kokeilin jotain sinistä farkkuakin, mutta näytin säälittävältä yritykseltä näyttää mieheltä ne jalassa.

Onneksi Object & Collectors Itemsiltä löyty sitte MUSTAT shortsit ja päätyipä sit perusmustat pillitkin ostoksiin. Myyjä kiikutti myös muutaman paidan sovituskoppiin, jätin ne kuitenkin ostamatta.

Miten vaikeaa on löytää mustia vähän siistimpiä shortseja Tampereen kokoisesta kaupungista? Todella vaikeaa. Kyllä varmaan Dressmanilta löytyis, mutta luulen et ne on kaikki reisitasku mallia, en tiedä, en käynyt. Olen ennakkoluuloinen sen ketjun suhteen.

img_2798

Shortsit on siistit, vähän muodollisemmat kun collegekangasta olevat. Menee töissä hyvin vaikka pikkutakin seurana. Jalkaan vaan loaferit.

img_2800

Mustia peruspillejä tarvii aina. Viimeaikoina oon ostanu vaan revittyjä versioita ni huomasin ettei multa löydy sysimustia ehjiä farkkuja kaapista. Nyt onneksi löytyy.

Näillä ostoksilla jaksaa taas hetken 😉

Jossu

Nyt soi –Post Blue – Placebo (Mulla on ollu joku ihmeen Placebo vaihe tässä jo viikon verran)

Translation: I´m too fat for my old shorts, so have to get new ones.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s