Friends & Brgrs

Moro.

Näin se keski-ikäisyys vaan tulee puun takaa. Koko viikon joustu töissä ku hullu, eilen olin niin väsynyt etten edes miettinyt juhlimaan lähtöä vaan maattiin poikaystävän kanssa sohvalla, juotiin valkoviiniä ja syötiin närästyslääkkeitä 😛

Tänään sitte päästiin jopa ulos syömään (jonka jälkeen menin päiväunille) ja käytiin Tampereella vasta avatussa Friends & Brgrssa tutustumassa paikkaan.

Friends & Brgrs on siis vasta avattua Tampereen keskustorin liepeille, vanhasta Mc Donalds ravintolan tiloista on saatu muokattua tosi freesi ja kivannäköinen paikka.

Konsepti on siinä mielessä erikoinen että suurin osa raaka-aineista hommataan paikallisilta tuottajilta ja lisä-aineettomana aina kun mahdollista. Iso peukku periaatteelle.

img_2056

Ruokalista oli mielestäni ihan ok, mitä sitä laittamaan miljoonaa tuotetta listalle jos tuollakin määrällä pärjää. Positiivinen uutinen oli kasvisburgeri, en muistanut kysyä oliko mahdollisesti myös vegaaninen.

img_2063

Esittelyteksti oli kanssa kiva lisä ruokalistaan.

img_2062

img_2058

Paikka oli kyllä siisti ja rennon oloinen. Tuolla voisi viihtyä pidemmänkin aikaa.

img_2065

Annoksen koko yllätti pienuudellaan mutta kyllä tuosta ihan täyteen tuli. Toisaalta kun miettii niin yleensä hampurilaisia mätettäessä määrä korvaa laadun. Tässä oli kyllä päin vastoin. Maku toimi tuoreista raaka-aineista loistavasti ja poikaystävä tykkäs myös. Toinen iso peukku siis.

Suosittelen kyllä kokeilemaan konseptia kun iskee hampparinälkä. Taatusti parempi vaihtoehto kun Mäkin teollisuushampparit.

Mukavaa sunnuntain jatkoa.

Jossu

Nyt soi –Basically Over You (B.O.Y.) – Alex Newell

Translation: We visit this new restaurant today, Friends & Brgrs. Pure good meat and local goods. Not bad at all.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s