Ihon kevätraikastus by Susanna

Heippa.

Anteeksi että on pitänyt hiljaista hetkellisesti blogin puolella. Alkaa olemaan joka viikonloppu jotain omia keikkoja, koulutusta jne. Nyt kuitenkin täällä taas.

Kävin eilen taas Susanna hoidossa ennen töitä. Odotin näkemistä innolla koska Susanna ihana ja puhelias luonne saa minut aina hymyilemään.

Ihoni on viime aikoina oireillut finnien ja epäpuhtauksien takia jolloin Susanna ehdotti pikaista happokuorintaa iholle. Päädyimme nopeaan hoitoon koska olin tosiaan menossa töihin hoidon jälkeen ja iho punoittaa jonkin verran vielä tänäänkin.

img_1700

img_1736

Happo tuntuu iholla lämpimältä ja kirvelee hieman mutta tulokset ovat tosiaankin sen arvoiset. Ihoni ei ole varmaan vuosiin näyttänyt näin sileältä ja hyvältä.

Kuorinnan ansiosta näppylät ovat hävinneet lähen kokonaan. Iho puskee epäpuhtauksia ulos vielä muutaman päivän mutta sitten pitäisi rauhottua.

img_1737

Kuorinnan jälkeen naamalle laitettiin kultanaamio joka kosteuttaa ihoa ja aktivoi kollageenin tuotantoa. Tunne naamion jälkeen iholla oli todellakin kosteutettu ja raikas.

img_1733

img_1738

img_1727

Alunperin oltiin sovittu Susanna kanssa että laitetaan tuohon kulmakarvojen väliin botoxia, tuli sitten otettua toi happokuorinta vähän niinkun sivussa 😉

Neula ei enää pelottanut yhtään niin paljon kun ensimmäisellä kerralla. Kyllähän se neula taas tuntui muttei sitä kivuksi voinut luonnehtia. Ja onhan se nyt sen arvoista.

Otsan seutu on vielä nytkin hiukan turvoksissa, mutta laskee ajan kanssa.

img_1729

Sain kotihoidoksi kaksi naamiota jonka toisen noista pistän kohta naamaan vähän freesaamaan ilmettä.

Työkaveri vähän ihmetteli mun punaista naamaa kun saavuin töihin, mutta veikkaan ettei asiakkaat edes ajatelleet koko asiaa tai en ainakaan huomannut.

Ihana oli saada vähän freesausta tähän naamaan näin kevään alussa. Piristää kyllä kummasti mieltä kun huomaa ihon kunnon parantuneen.

Jos kiinnostuit kokeilemaan uusia juttuja ja vaikka happokuorintaa niin yhteys Susannaan saat susanna.hanhineva@medfin.fi meiliosoitteesta. Susanna työskentelee pääsääntöisesti Helsingissä joten piipahdus Ruoholahdessa saa aikaan uuden ja freesimmän ilmeen.

Eiköhän sitä pidä ennen kesää katella aikatauluja jos kävisi vielä ennen kesälomaa hoitamassa huulet kesälomakuntoon 😉

Jossu

Nyt soi –I’m Not Jesus – International Version – Apocalyptica, Corey Taylor

Translation: I got botox yesterday and goldmask was fantastic. Made by Susanna.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s