Uudet huulet by Susanna

Moro.

Pitkään blogia seuranneet tietävätkin että olen jo jonkin aikaa miettinyt huulitäytettä, ja nyt sain vihdoinkin aikaiseksi hankkia sellaiset. Itseasiassa kävin eilen tapaamassa Susanna Hanhinevaa täällä Tampereella.

Tänä vuonna tulee 35vuotta täyteen ja valitettavasti naamani ei vastaa samaa ikää kun henkisesti koen olevani, alkaa ne ajetut kilometrit jo hiukan vetää naamaa alaspäin.

Olen jo siis pitkään miettinyt asiaa ja olen ehdottomasti sitä mieltä että kaikkea pitää kokeilla, sittenhän sitä vasta tietää että onko se sulle se hyvä juttu. Ne jotka eivät ole kokeilleet ja arvostelevat, eivät oikeasti tiedä asiasta kauheasti. Luonnollinen kauneus on hyvä juttu, mutta kyllä välillä voi vähän luontoäitiä huijata pienillä toimenpiteillä, jos itsestään siltä tuntuu.

Itselläni on kova neulakammo ja jouduinkin vetämään muutaman kerran kunnolla henkeä kadulla ennenkuin uskaltauduin tapaamiseen. Jännittäminen oli kuitenkin täysin turhaa koska Susanna otti vastaan hurtilla huumorilla ja iloisella asenteella.

Pienen jutustelun jälkeen päädyimme uuteen Surface täyteaineeseen. img_1010

Surface on jokseenkin uusi täyteainemarkkinoilla, joten pitihän sitä heti päästä kokeilemaan. ”Surface kosteuttaa ihoa sisältäpäin, nostaa aluetta jolloin iän tai väsymyksestä merkit kaikkoavat kasvoilta nopeasti. Uusintaväli on 9-12kuukautta.”

Videota tapahtumasta. Ei ole edes kauhean näköistä, paitsi mun näppylänaama.

img_1024

Toimenpide ei tehnyt millään tapaa kipeää. Kyllähän sen neulaspiston tuntee muttei se satu, uusi tunne oli pieni paineen tunne kun ainetta laitetaan ihoon.


Ennen ja jälkeen kuvia- Pahoittelut noista filttereistä mutta mulla on joku stressinäppylävaihe menossa enkä ole niin sinut asian kanssa jotta voisin ihan suoraa naamaa näyttää. Uusi muoto on todella luonnollinen, raikkaampi kun aikaisemmin. Enää ei ahista toi ikäkään niin pahasti ku ainakin huulet on kivat 😉

img_1035-1

Ei tullu mitään FuckDoll huulia 😀

Jos joku nyt innostuu kokeilemaan esteettisiä hoitoja, Susannaan saa yhteyttä susanna.hanhineva@medfin.fi

Susanna on tulossa maaliskuun alussa taas Tampereelle ja nyt suunnitellaankin jo uusi treffejä. Mitä silloin tulee, siitä myöhemmin 😉

img_1020-1

Toi kohta teki eniten höpöä.

Kaikkein paras kommentti tähän asti tuli tolta ukoltani ”Jaahas”

Jossu

Nyt soi –Runopoika – Aurora

Translator: I got my lips done yesterday.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s