Antijoulu

Heippa.

Toivottavasti teidän joulu meni hyvin, oli rauhallista ja ihanaa. Meillä ei tänä vuonna vietetty joulua ollenkaan, ei vaan oo fiilistä viettää joulua. Tai no eihän me ikinä vietetä mitään perinteistä joulua. Lähinnä hengataan monta päivää himassa.

Tänään käytiin moikkaamassa poikaystävän mummo ja vanhempia, nähtiin me kummityttökin siellä. Neiti oli taas kasvanu hirveesti. Jännän huomion tein myös että pienet lapset kuolaa aika paljon 🙂

Kun meillä ei ollut joulua niin ei ollut joululahjojakaan. Poikaystävälle ostan t-paitoja ja neuletakkeja aina kun nään jotain kivaa, näitä voidaan siis pitää joululahjoina vaikka ne tuleekin pitkin vuotta.

Itselleni ostin jo jokin aika sitten (en vaan ole ehtinyt sitä esitellä blogissa eli vähän niinkuin joululahja) pienen tatuoinnin kaulaan. Miksi kaulaan? Koska halusin. Toisella puolella mulla onkin jo kruunu että säilytetään se kylähullun maine nyt toisellakin tatuoinnilla 🙂

Tatuoinnin tarkoitus selviää teille myöhemmin.

Tatuoinnin teki mun luottotatuoija Susu 10Studioilta. Susu teki myös mun Mother tatuoinnin (Linkki) josta näät myös Susun yhteystiedot.

Ehdottomasti suosittelen tutustumaan tähän punapäähän ❤

Sitten kun koiramme tosiaan kuoli tuossa hetki sitten, päätin laittaa koiran lelut jakoon niitä tarvitseville. Lelut ja ruuat menivät Eläinsuojelukeskus Tuulispäähän (Facebook linkki) jossa elää eläimiä laidasta laitaan. Tänään sain tämän kuvan takaisin että leluista ja ruuista oli tykätty. Lämmitti sydäntä suuresti.

En missään nimessä halunnut heittää ruokia roskiin vaan laitetaan se hyvä kiertämään ja annetaan ruuat todellakin eteenpäin.

Eipä tässä kait muuta tähän väliin. Syön muuten tänään ensimmäistä kertaa jouluruokaa. Oli hyvää. Yksi tai kaksi kertaa vuodessa siihen jaksaa keskittyä, ei kauheasti enempää. Nyt on maha täynnä. Poikaystävä kyseli jo että lähdenkö Tapsan tansseihin. En sit tiedä viittiskö lähteä. Ehkä mä innostun tässä parin bissen jälkeen 😉

Jossu

Nyt soi –Yeah Yeah Yeah – The Sounds

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s