Hullu jeesusmuija.

Yhdysvalloissa meni viime viikolla läpi tasa-arvoinen avioliittolaki, joka takaa samaa sukupuolta oleville pariskunnille oikeuden lailliseen avioliittoon.

Päätöksen myötä tasa-arvoinen avioliittolaki tulee voimaan kaikissa 50 osavaltiossa. Homoavioliitot ovat sallitttu Yhdysvalloissa  ensimmäisen kerran Massachusetsissa vuonna 2004, tähän mennessä ne oli hyväksytty 30 osavaltiossa. On hieno voitto saada sama laki kaikkiin osavaltioihin.

Mikään liitto ei ole syvempi kuin avioliitto, koska se kuvastaa korkeimpia rakkauden, uskollisuuden, omistautumisen, uhrautuvaisuuden ja perheen arvoja. Avioituessaan kahdesta ihmisestä tulee jotain suurempaa kuin mitä he aiemmin olivat. Kuten eräät kanteen nostajat todistavat, avioliitto ilmentää rakkautta, joka voi kestää jopa kuoleman jälkeen. (…) Heidän toiveensa on, ettei heitä tuomita elämään yksinäisyydessä, sivistyksen vanhimman perinteen ulkopuolelle suljettuna. He pyytävät yhtäläistä arvokkuutta lain edessä. Perustuslaki takaa heille tämän oikeuden, oikeus totesi päätöksessään.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet samaa mieltä päättäjien kanssa. Saanko esitellä Yhdysvaltojen oman Päivä Räsäsen. Ttämä nainen on todellakin sekaisin. Eikö sen kristinuskon pitäisi hyväksyä kaikki ihmiset? Ei ilmeisesti.

Aina ei voi tätin ideologia voittaa. Sorry not sorry.

Jossu

Ps. Mulla alkaa huomenna 10päivän loma, ou jee!

Nyt soi –Vanguard – Violet Chachki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s