Kesäkengät

Moro.

Ajattelin nyt kirjoitella juhannuksen vapaapäivinä näitä juttuja mitkä on vaan jääny kirjoittelematta kun vaan arkena ei ehdi paneutua asioihin niin hyvin kun haluaisi.

Meidän juhannus menee kotona maatessa. Eilen käytiin miehen veljen ja hänen vaimonsa luona grillailemassa, tänään sitte ollaankin vaan maattu ja kulutettua sohvaa minkä ehtii.

IMG_7640

Pojat innostu pelaa korttia.

Ihana että on ruhtinaalliset kolme päivää vapaata niin saa levättyä kunnolla. Ensiviikolla alkaakin sitte 2viikon loppurutistus ennenku alkaa viikon kesäloma. Vaikka satais vettä niin ei haittaa, loma on kuitenkin loma. Suunnitelmissa harjoittaa kotimaan matkailua.

Mulla on aina kesäisin kova hinku löytää kesän the kengät. Kiertelin aikani Tampereen kauppoja läpi kunnes taas tajusin etten löydä täältä mieluisia ja sit tilasin Zalandolta loaferit.

Hirveen kätevät ovat kyllä, nahkaa tottakai, ja vielä söpötkin. Menee hyvin työkenkinä ihan pillifarkkujen kanssa. Helppoa ja yksinkertaista.

Mitä vanhemmaksi tuun niin haluun vaan että vaatekaappi on selkeä ja että kaikki periaattees menee kaiken kanssa yhteen, ei vaan tuu loppupelissä pidettyy mitään kovin erikoista. Nää kengät sopii lähen kaiken kanssa yhteen ja musta väri nyt on kaikista paras.

IMG_6434

”Stailasin” kengät Tom Of Finlandin lakanoiden kanssa.

Onko teillä jotain lempikenkiä täksi kesäksi?

Jossu

Nyt soi – Lobotomia – Jesse Kaikuranta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s