Mikä niissä Crocseissa viehättää?

Muovisämpylä. Se on ensimmäinen asia mikä tulee mieleen kun näkee Crocsit jonkun ihmisen jalassa. Tänään töissä bongasin kolmet Crocsit SUKKIEN kanssa. Voi jeesus sentään.

Tiedän että ne ovat muovia ja kevyet, mutteivat ne kyllä ole mitenkään erityisen kauniit katsella. Sopivat varmasti hyvin hoitotyöhön kun ovat konepestävät ja kevyet, mutta kuka käyttää niitä julkisella paikalla (ostoskeskuksessa)?

Ja kyllä, tunnistan aidot Crocsit feikistä.

Mikä saa suomalaiset kulkemaan ihmisten ilmoilla näyttäen siltä kun olisi juuri herännyt päiväunilta, ottanut kassin kainaloon ja lähtenyt shoppailemaan?! Eikö enää kanssa ihmisiä kunnioita sen vertaa että jaksetaan edes laittaa farkkuja jalkaa tai nauhakenkiä? Ollaanko me niin laiskoja vai vaan typeriä ja välinpitämättömiä? Minä ainakin sain kotona kasvatuksen että ulos lähtiessäni pitää katsoa peiliin vielä kerran että näyttää siistiltä, tukka on kammattu ja vaatteet ovat oikeinpäin.

Pikkulapsilla Crocsit vielä menettelevät muttei kaupunkikäytössä ole mielestäni suotavaa aikuisella ihmisillä käyttää muovisämpylöitä sukkien kanssa (tai ilmankaan). Tämä asia lähentelee joka kesäistä valkoiset tennissukat sandaaleissa migreeniä.

Kotipihallaan jokainen tehköön pihahommia vaikka alasti, minua se ei hetkauta pätkääkään mutta kyllä minä ainakin peiliin katson ennen uloslähtöä että näyttäisin edes vähän säädylliseltä. Tänään en valitettavasti nähnyt kun harvan kauniisti pukeutuneen ihmisen, ja ne kauheat Crocsit.

 

Kuvat: Etsitty Instagramista.

Se kuka väittää että Crocsit ovat ainoat mukavat kengät kesällä valehtelee jopa itselleen.

Jossu

Nyt soi –Karman Laki – Marleena & Komisarion Koirapartio

Ps. Crocsilta löytyy myös muita malleja kun tuo kaamea perusmalli, jopa muutama ihan nättikin malli. Oho.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s