Legginsgate

Voi luoja! Ollu kyl ihan mielettömät muutama päivä. Toi leggins postaus saavutti tänään 80 000 (80 tuhannen!) lukijan rajan. On ihan mahtavaa että tuollaisen pienen postauksen lukijamäärä saa noin huikean lukijamäärän vain neljässä päivässä.

Tottakai kun noinkin kova määrä ihmisiä lukee kyseisen postauksen niin jotku ovat kanssani samaa mieltä ja toiset taas eivät ole. itseäni on lähinnä ihmetyttänyt se järkyttävä paskan määrä mikä kaatuu noinkin olemattoman postauksen tekijän niskaan. Haukutaan vähä-älyiseksi apinaksi jne ja vain koska uskalsin kirjoittaa omassa blogissani asiasta josta nyt en satu pitämään muodin maailmassa. Jos kirjoitan crocseista samanlaisen niin naulitaanko mut ristillä?

Onneksi tämä suma alkaa pikkuhiljaa laantumaan ja kohta ehkä uskallan taas alkaa kirjoittaa normaaleja asioita, kyse nyt on kuitenkin mun omasta blogista johon saan sananvapauden nimissä kirjoittaa mitä haluan. Jos joku mummo tai mamma on eri mieltä kanssani niin ei se ole minulta pois. Saahan asioista olla eri mieltä, jokaisella meistä on siihen oikeus.

Noista kommenteista julkaisin ne suht normaalit, kaikista vittumaisimmat jouduin poistamaan samantien ihan jo sen takia etten halua mun ystävien lukevan tuollaisia asioita, saati sitten itse lukea uudestaan niitä. Yllättävän kiihkouskovaisen oloisia suomalaiset ovat niiden ”kalsareisen” perään 😀

Kommentointi mielestäni on tervettä ja asioista saa olla eri mieltä, kuitenkin jonkinnäköinen asiallinen sävy on palautteessakin oltava. En minäkään viljele vittua kun annan palautetta takaisin, vaikka välillä kyllä olisi mieli tehnyt.

Että näillä mennään. Seuraavaksi ehkä tulee sitten sen crocsien vuoro 😉

IMG_7088

 

IMG_5429

  

Haters gonna hate ja silleen. Peace out!

Jossu

Nyt soi – Delilah – Florence + The Machine

Tällähetkellä kaikki vittuiluviestit menevät kovan syynin läpi ennen julkaisua. Kait se minunkin kuppini alkaa pikkuhiljaa olemaan täysi asian suhteen.

 

 

 

3 comments

  1. Kuuleppas täällä on yksi mummo joka pitää leggiksiä kotona tunikan kanssa mutta katselee kauhuissaan kun nuoret ja vähän vanhemmatkin pyörii niissä joka paikassa ja toinen juttu joka säälittää kun katselee näitä vähän ylilihavia napapaidassa ja kaikki riippuu ja roikkuu ylitse ? Miksi kukaan ei jaksa neuvoa näille että sama ”muoti ” ei sovi kaikille . Mennääpä vaikka laivalle niin tekis mieli kysyä eikö kukaan ole kiinnostunut mitä sulla on päälläsi voi näitä ressukoita ! En ole ite missimittainen enkä langanlaiha vaan pikkusen pullukka vähän yli kuuskymppinen mummo ! Eikä ne poika ressutkaan aina ole parempia ! Hyvä kun uskalsit puuttua tähän !!!!!!

  2. En ymmärrä miten kukaan voi vetää herneet palkoineen nekkuun tuollaisesta asiasta. Siinä tapauksessa ei ilmeisesti ole itsekään sinut itsensä kanssa, jos ottaa iteensä yhdestä mielipidekirjoituksesta. Josta olen muuten hyvin samaa mieltä. Sellaiset ohuet legginssit on kuin sukkahousuilla juoksisi, yhtä housuja molemmat. 🙂
    Kirjoittaisitko vastaavan vielä puoli vartaloa peittävistä mummopöksyistäkin kiitos. ♥ 😉

  3. Oot ihan loistava ihminen ja nauroin räkäisesti sitruunan perseeseensä vetäneille ihmisille:DD olen jo monta vuotta liki kampanjoinut legginssejä vastaan. Tokihan saat kotonasi kulkea vaikka pelkissä kalsareissa kunhan et ihmisten ilmoille ne jalassa lähde ♥ (ps ihminen joka istuu tälläkin hetkellä kotonaan tietokoneensa ääressä legginssit jalassa ..)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s