Doggy style

Heippa.

Parin viikon hiljaiselon jälkeen on mukava alkaa taas kirjoittelemaan tänne. Töissä tehtiin toinenkin myymälä valmiiksi ja avattiinkin se torstaina ideaparkissa niin nyt sitten mun remppaamiset tehty ainakin toistaiseksi. Työpäivät venyy helposti myymälänrakennus hommissa 10tuntisiksi niin ei oikein pää enää toimi sen jälkeen, saati tuota mitään ideoita kirjoitteluun. Onneksi nyt saan vaan keskittyä siihen mistä mulle maksetaan, eli myymään tuotteita. Innolla odotan taas että pääsen duunissa instagrammin kimppuun ja saan näyttää sen kaltaisen osaamiseni.

Kävin torstaina ennen duuniin menos pyörimässä Ideaparkissa (aina yhtä hyvä idea lähtee vaan katselemaan) ja huomasin että Finlaysonin liike lopettaa siellä ja kaikki tuotteet on -50%. Ihanaa! Himoitsen edelleen niitä tom of finlandin pussilakanoita ja varmaan pitääkin ensi viikolla käydä ne hakemassa vaatekaappin.

Bongasin siis Finlaysonilla Doggy style rusetteja koirille ja isännille. Rusetit on Kirsi Nisosen suunnittelemia ja aivan ihastuttavia. Pitäähän koirallakin nyt rusetti olla (tuparit tulossa jne) niin kotiutin sieltä yhden rusetin.

IMG_6075-0Toi kuosi on kivan hillitty ja nätti, olematta mikään ylisöpö.

IMG_6077Koiran kuvaaminen sen kanssa olikin sitten ihan toinen juttu. Jätkä oli vaan syliin tulossa kovaa vauhtia niin en saanu parempaa kuvaa. Täytyy koittaa kuvailla tota sit paremmalla ajalla 🙂

Mitäs tykkäätte? Onko koiran koristeleminen hauskaa hupia vai älyvapaata hommaa??

Jossu

Nyt soi –I’m A Ruin – Marina and The Diamonds

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s