Kotikuvia ja kuulumisia.

Moro.

Anteeksi tämä radiohiljaisuus. Meillä töissä on ollut remontti meneillään, ollaan tää viikko nyt visusti tekemässä kymppituntista päivää tämä alkuviikko plus viimeviikon sairasloma työkaverin toimesta verotti kivasti vapaapäiviä.

Uusi uljas liike alkaa olemaan nyt valmis, avataan huomenna ja avajaiset on sitten joskus hamassa tulevaisuudessa. Jännää olla tekemässä liikettä ihan alusta alkaen. Eilen aloittelin urakkaa kokoamalla noin 50 kappaletta hyllyjä. Tälleen ei niin remonttireiskana sainkin tehtävän hoidettua onnistuneesti kokoon (mitä ihmettelen itsekkin). Tänään onneksi olikin vähän leppoisampi päivä kun päästiin jo järkkäilee liikettä ja miettimään paikkoja jne. Sellaista mun näköistä kivaa. Sain myös pomon vakuutettua että tarvitaan instagram tili jotta saadaan nuorempiakin asiakkaita liikkeeseen. Liikekeskus on täynnä nuoria ja jotta saadaan ne meille shoppailemaan ja kuluttamaan on pakko ollu siellä missä hekin eli somessa.

Koti alkaa olemaan jo jokseenkin kunnossa, vielä pientä hienosäätöä olohuone vaatii. Semi kaoottisen ikea reissun jälkeen saatiin makkari ja eteinen onneksi kondikseen. Uusi sohva ainakin olisi hankinta listalla. Katsotaan nyt et milloin sinne sohvakaupoille sit ehtiikään.

Eteinen on oikeasti tuon värinen, tai noh väritön. Tila on sinällään pieni joten halusin että siellä on vaan vaaterekki vaatteille ja that´s it. Ikean vaaterekki oli just passelin kokoinen sinne.

IMG_5807Keittiöön ei edes haluttu verhoja kun ei ole vastapäätä naapureita jotka näkisi kämppään niin ei silleen tarvi näkösuojaa. Kivan oloinen ilman raskaita verhoja.   Näkymä olohuoneen ikkunasta on jotenkin neuvostoliittomainen.

IMG_5805Makuuhuoneen seinää koristaa taitelija Peen ihanat poroaiheiset abstraktit työt.IMG_5678

Koira on viihtynyt uudessa kodissa tosi hyvin, kuten kuvasta voi nähdä.

IMG_5489Ja tässä vielä loppuun kuva kuinka välillä meidän rakkaus on niin vahvaa ja ihanaa ettei sanoja tarvita. Käsimerkeillä näytetään tunnetiloja.

Kaikki hyvin siis täällä. Koitan aktivoitua mahd pian taas kirjoitusmoodiin.

Puss.

Jossu

Nyt soi – Tori Amos – Spotify Sessions (Live In New York / 2014)

2 comments

    1. Voi kiitos 🙂
      Itsekkin tykätään kyllä kovin. Laittelen parempia ja isompia kuvia kuhan saan kämppää enemmän kuvaus kuntoon 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s