Esittelyssä Kirpputori Tarina

Sain taas aikaiseksi tehdä esitellyssä osion yhdestä mun mielestä Tampereen parhaimmasta kirppiksistä eli Kirpputori Tarinasta.

Tamperehan on tunnetusti kaikkien ituhippien ja kirppistelijöitten paratiisi ja Tarina loistaa kyllä siisteydellään ja asiakaspalvelullaan ehdottomasti kärkikastissa. Kun kirpputoreja on vieriviereen näinkin pienessä keskustassa kun Tampere niin asiakaspalvelulla on yllättävän suuri merkitys asiakaskunnan pitämisellä vakiasiakkaina. Mielummin valitsen paikan jossa voin vaihtaa muutaman ylimääräisen sanan ostoksen teon lomassa ja myös että hymyyni vastataan hymyllä.

Hinnat ovat Tarinassa asiakkaiden itsensä hinnoittelemia joten ne vaihtelevat pöydissä kovinkin paljon, toisaalta niin on meitä asiakkaitakin laidasta laitaan. On halpoja pöytiä joissa tavara liikkuu ja on myös niitä jotka pyytävät muovikengistä sitä ylihintaa mutta jäävät sitten sinne pöytään nököttämään. Voisin kuvitella että Tarinan henkilökunta auttaa tarvittaessa myös hinnoittelussa jos tuntuu ettei itse keksi hintoija tuotteille, he kuitenkin päivittäin näkevät mitkä hinnat/tuotteet liikkuvat kirppiksellä.

Tarinassa on iso alakerta joka on valehtelematta Tampereen siistein, en tiedä mitä himosiivoajia myyjät ovat mutta alakerta on aina siisti ja pystyy hienosti tutkimaan tuotteet.

Tarinassa toimii myös kahvila josta saa suolaista ja makeaa purtavaa kahvin kanssa.

 

IMG_5554-1

 

IMG_5557-1

 

IMG_5546-1

 

IMG_5555-1

 

IMG_5548-1

Lisää Tarinasta voi lukea www.kirpputoritarina.fi sivulta.

Ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka lähellä keskustaa laukontorilla.

Jossu

Ps. Jos et itse jaksa myydä niin Tarinaan voi viedä tavaraa lahjoituksena jolloin tuotto menee Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys PESU ry:lle. Vein muuton yhteydessä muutaman kassillisen vanhoja cd- dvd levyjä Tarinaan ja tuli hyvä mieli kun tiesi että rahat niistä menee taatusti hyvää tarkoitukseen ja vielä tähän lähiseudulle 😉

Nyt soi – Paperi T – Resnais, Beefheart & Aalto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s