Bratz-nukkien muodonmuuton.

Moi.

Tätä on jo kauan odotettu. Tasmanialainen äiti Sonia Singh ostaa käytettyjä Bratz-nukkeja ja muuttaa niiden vahvat meikit ja vaatteet lapsien kaltaisiksi. Olenkin aina miettinyt että miksi lapset leikkivät vahvasti meikatuilla barbeilla ja bratz-nukeilla vaikka ehkä parempi vaihtoehto olisi leikkiä lastenkasvoisilla nukeilla.

Jotenkin tämä Glamourmallien unelmointi yhteiskunta johtaa todella harhaan nuoria tyttöjä joiden esikuvat tuntuvat olevan juuri barbie nuket kaikkineen muoviosineen. Kenenkään ala-aste ikäisen lapsen ei tulisi haaveilla glamourmallin urasta tai kauneusleikkauksista/silikooneista. Ikävä kyllä tämä tuntuu olevan meidän nyky-yhteiskunnassa aika yleinen reaktio että hamutaan glamourelämää ilman mitään todellisuus perää. Surullista.

Ero Bratz-nukeilla ennen ja jälkeen on hämmästyttävä ja kasvot ovat todellakin suloiset ilman vahvaa meikkiä.

 

Ihania pikkutyyppejä. Näistä on pakko tykätä.

Jossu

Nyt soi- Club 69 – Unique

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s