Muuttolaatikko elämää.

Terveisiä muuttolaatikoiden keskeltä.

Perjantaina tuli niemen laatikot. Nyt on puolet jo täytetty ja mieheni järjestelmällinen on pakannut jo lähes kaikki omat tavaransa. Minä en-niin-järjestelmällinen odotan vielä inspiraatiota. Kyllähän se tulee, muttei ikinä voi tietää mitä haluaa huomenna laittaa huomenna töihin niin eihän voi vaatteita vielä pakata. Onneksi menen vanhaan duuniin keskiviikko-torstaiksi niin ei tarvitse miettiä vaatepuolta, voi vetää samoissa kuteissa paripäivää.

Tänään oli ensimmäinen työpäivä uudessa duunissa. Onneksi kassajärjestelmä on tuttu vanhasta kenkämyyjän duunista ja periaatteessa duuni on aika pitkälti samanlaista kun aikaisemminkin, samoilla hoito-ohjeilla jne. Tottakai uusi paikka on aina uusi, uusilla ohjeilla ja säännöillä mutta luulen että sopeudun tuonne oikein hyvin. Ainakin tänään oli jo mukavaa rupatella asiakkaiden kanssa ja työkaverit tuntuivat heti hauskoilta tyypeilta samanlaisella huumorintajulla höystettynä. Aamulla vaan oli ongelma löytää jotain päällepantavaa tuolta ylitse pursuavasta vaatekaapista. Voi näitä munkin suuria ongelmia 🙂

Tässä pitäisi vielä perjantaihin asti taputella vanhassa kämpässä ja sen jälkeen onkin osoite jo uudessa kodissa. Käytiin tänään viemässä taidetta jalkavoimin uuteen kämppään. Onhan se nyt hieno, paljon hienompi mitä muistinkaan. Yhtään ei keittiön ”ruskeat” kaapit haitannu koska ne ei edes ollu kovinkaan ruskeat vaan aika neutraalit ja kivat. Niin se muisti pätkii tuollaisissa jutuissa.

2015/01/img_5430.jpg

Onhan noi niemen laatikot nyt aikas hyvät pakata. Eikä oikeasti tule yhtään niin paljon jätettä jälkeenpäin, eli on myös erittäin suuri ekologinen merkitys kun vuokraa laatikot.

Ei auta, pakko lähtee ton vaatekaapin kimppuun. Jos edes pari laatikkoo sais tänään pakattua niin oishan sekin jo kotiinpäin.

Namaste vaan sinnekkin.

Jossu

Nyt soi- Jack White – High Ball Stepper

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s