Muutto lähestyy

Vanha kämppä alkaa pikkuhiljaa tuntumaan ahtaalta ja pieneltä. Keittiökin on ärsyttävän ahdas varsinkin kun kaksi ihmistä koittaa aamulla suorittaa kahvinkeitto-/aamupalarutiineja boksereissa unihiekkaa silmissä ja muuttoon on vielä monta viikkoa aikaa.

Meidän muuttoon on mahtunut monta mutkaa jo tähän mennessä. Ensin jouduttiin siirtämään aikataulua kuukaudella vanhan omistajan kommelluksien takia ja nyt sitten menee jo postit uuteen osoitteeseen ja elisa viihde plus netti on poikki vanhassa kämpässä. Koittaa tässä nyt sitten kirjoittaa blogia tai hommata uutta verokorttia puhelimen netillä. P*rkele. Toivottavasti uusi koti maistuu sitäkin makeammalle kun sinne pääsee.

Ei tietenkään meidän muutto voinut mennä niinkuin oli suunniteltu. Meneekö mikään ikinä kun olisi pitäny? Olen koittanu hokea namastea kohta kyllästymiseen asti muttei se oikein tälleen lyhytpinnasena ihmisenä tunnu toimivan.

Onneksi aina voi fiilistellä pikkujuttuja.

Kuten varmaan tiedättekin niin oon kova kiertää kirpputoreja. Vapaapäivänä on ihana vaan laittaa musat täysille ja lähtee kiertelee kirpputoreja, hypistelee kaikkee ja kattelee vaikkei mitään ihmeellistä löytyisikään. Se on sellaista ”omaa aikaa” ku saa vaan unohtaa kaiken muun ja mennä omaan tahtiin. Tampereella on muutama suosikki kirpputori missä tykkään käydä. Teen niistä kyllä Esittelyssä-osion kunhan kerkiän. Mielestäni kaiken ”hienon” ja itselleni uuden ei tarvitse olla kallista ja uutena ostettu. Joissain jutuissa voi vähän näkyäkkin se ikä.

Tein sitte tossa jo melkein kuukausi sitten (tiesin jo että muutetaan) ihan mahtavan verholöydön yhdeltä kirpparilta. Hintalapussa sanottiin että verho on Finlaysonin mutten ainakaan googlettamalla löytänyt kyseistä kuosia. Tosin ei se merkki nyt merkitse yhtään mitään. Kankaan nimi on ”Unilla”

IMG_5326

 

IMG_5331

Ihana kangan vaikka makkarin verhoiksi tai jos ne ei sinne sovi niin voi tehdä vaikka koiralle petisuojuksia ja tyynyn päällisiä. Kangas on puhtaan valkoinen, nyt vaan en saanu enää hyvää valokuvaa kun ei tuota luonnonvaloa tähän aikaan enää ole.

Aika uninen kangas, eikö? 😉

Jossu

Nyt soi – Area 27 – black sun

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s