City-joulu

Tervehdys ja hyvää joulua kaikille.

Meillä oli tällä kertaa kunnon city-joulu. Olin eilen aamulla duunissa neljä tuntia ja saateltiin kaikki ”onnellisesti” jouluaaton viettoon. Joku siellä oli kuitenkin nenä väärinpäin kun ei ollut sitä tai tätä, mutta silloin onkin vaan kaikkein paras hymyillä ja toivotella oikein rauhallista joulua 🙂

Oltiin jo aikaisemmin käyty ostamassa näiksi pariksi päiväksi tarpeeksi ruokaa niin eilisen sai sitten vaan maata ja katella tvtä villasukat jalassa. Täytyy myöntää että tääkin päivä on menny aikapitkälti maatessa ja haistessa pahalta. Käytiin pikasesti koiran ja ukon kanssa kävelyllä mutta alkaa toi -12 oleen jo sellainen kylmyys että pitää vissiin kaivaa Uggit kaapista käyttöön.

Nyt sitten otetaan pari lasia viiniä ja nautitaan kun ei ole kiire mihinkään. Huomenna mennään käymään ukkelin mummolla jonne tulee myös anoppi ja appiukko, syömässä ja toivottelemassa hyvät joulut. Sitte viikonloppu meneekin kivasti työn merkeissä.

Aika paljon on kyselty mitä sain lahjaksi niin päätin tehdä sit tällaisen ”mitä joulupukki toi” tyyppisen postauksen (tyhmä? ehkä vähän)

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/dda/12913847/files/2014/12/img_5223.jpgMun vanha puhelin olin jo pari vuotta vanha ja mietin että kun aloin tätä blogia miettimään, niin tarvisin ehdottomasti paremman kameran jolla voi ottaa selkeitä kuvia. Kävin jo hyvissä ajoin vihjailemaan paremmalle puoliskolle että tarvisin uuden luurin jo sen kamerankin takia. Yhtenä päivänä sitten uusi Iphone 6 kokoinen summa oli ilmestynyt tilille. Käsky kävi että mene itse ostamaan niin saat mieluisan. Erittäin hyvin suunniteltu, ainakin mä yllätyin ihan täysin. Puhelin on ollut käytössä jo kuukauden päivät ja olen ihan myyty. Paremmat kuvat selkeyttävät hyvin tätä bloginkin pitämistä.

Tilasin sitte innoissani Ebaystä noi SpongeBob kuoret kun niistä niin  kovin tykkäsin.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/dda/12913847/files/2014/12/img_5221.jpg

Äitiltä sain uuden tuoksun. Tuli kyllä ihan tarpeeseen ku alkoi noi aikaisemmat jo vähän tökkimään. Ihanan raikas toi uusi tuoksu 🙂

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/dda/12913847/files/2014/12/img_5219.jpgMut lähemmin tuntevat tietävät että rakastan Louis Vuittonia ja varsinkin tota monogram kuosia. Joku siinä vaan viehättää. Löysinkin yhden kaverin blogin avulla tuon huivin yhdeltä kirpparilta täysin PILKKAhintaan, joten pakkohan se oli adoptoida itselleen. Mukana tuli kuitti joten tietää että tavara on aito. Kirppareilta löytää myös laatukamaa kun vaan osaa etsiä. Tämä oli siis joululahja itselleni koska olen ollut niin kiltti 😀

Miten teillä joulu on menny? Toivottavasti rauhallisesti.

Eipä muuta kun lisää makoilua ja vois vaikka tukan värjätä tänään niin sais edes jotain aikaiseksi.

Pusspuss

Jossu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s