Vanhan kämpän raivaamista.

Vaikka muutto onkin vasta kuukauden lopulla niin nyt on jo tarvinut alkaa raivaamaan kämppää. Aluksi sitä varten että vuokravälittäjä tulee tekemään näyttöjä, kämpän pitää olla koiravapaa ja siisti.

Tulin tänään töistä juosten kotiin, imuroin ja pesin lattiat ja kaappasin koiran mukaan lenkille.  Käytiin koirakahvila Vainussa kahvilla ja tappamassa aikaa kun tällainen ressiperse haluaa ulos kämpästä hyvissä ajoin ennen vuokravälittäjää.

Sain napsittua tästä vanhasta kämpästä jo pari kuvaa kun sain vihdoinkin siivottua.
odotetaan jo kummatkin muuttoa kovasti mutta kuitenkin haikeana jään muistelemaan tätä vanhaa kämppää. Ihania ikimuistoisia hetkiä on täällä vietetty ❤

Olkkari on todella pieni ja nyt uudessa asunnossa onkin kiva kun saadaan kunnon olkkari mihin menee sitte tv ja kirjahyllyt etc.

Makuuhuonekkin isonee ja sinne tulee taas uudessa kämpässä toimisto jossa voikin sitten käyttää nettiä ja kirjoittaa vaikka tätä blogia.

Keittiöönkin saa sitte ruokapöydän asialliseen paikkaan ja uusittu keittiö ei kyllä haittaa. Harmi vaan että keittiö on uudessa kämpässä puun värinen mikä ei nyt välttämättä ole se sisustuslinja mihin me tähdätään. No mutta ainahan sen saa ajan saatossa muuttaa mieleisekseen.

Päästäänkö me jo muuttamaan? Kauhee hinku päästä valitsee verhoja!

Ai niin, tasa-arvoinen avioliittolaki meni läpi! Me päästään joskus vielä (toivottavasti) naimisiin ton ukkelin kanssa. Kyllä kannatti raivota ympäriinsä 😀

Mitä tykkäätte vanhasta kämpästä?

Jossu

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s