Homorummutusta

Moi!

Mulla alkaa tulemaan tää tasa-arvoisen avioliittolain ns. homorummutus jo ulos korvista. Mediassa ja varsinkin facebookissa itsekkin tullut jaettua erinäisiä mielipiteitä asiasta. Timo Soini vertaa kannattajia sukurutsaajiksi, moniavioisuuden- ja lapsiavioliittojen kannattajiksi ilman mitään pätevää syytä.
Joku paskan tärkee Kristillisdemokraatti puhuu paastoamisen ja rukoilun puolesta jotta laki ei menisi läpi. Päivi Räsänen lukee YK:n ihmisoikeusjulistusta mielensä mukaan radiossa ja sen jälkeen itkee kun ”en oikeasti tarkoittanut sitä”.
Päivi, Haista Vittu. Sä luet YK:n ihmisoikeuksia aivan mielivaltaisesti ja ihmiset eroavat kirkosta sen takia. Eikö kristillisten ihmisten pitäisi rakastaa lähimmäistään eikä kivittää niitä?
Miksi ihmiset tukeutuvat näissä ihmisoikeus asioissa raamattuun? Se ei ole kun yksi kirja ja huomio EI LAKIKIRJA! Kirja joka on kirjoitettu joskus aikoja sitten jolloin ihmisillä oli orjia.
Itse ateistina en usko rukouksen parantavaan voimaan, en jeesukseen enkä muihinkaan satuolentoihin.
Millä oikeudella Timo sortaa lähimmäisiään ja kuka idiootti on edes äänestänyt hänet eduskuntaan?
Tulee todellakin vain paha mieli kun lukee Timon kommentteja aiheesta, koska Timo on varmaan tiputettu lapsena pari kertaa niin hänen argumenteillaan ei ole mitään perää. Ei Suomi siihen kaadu jos tänne saadaan tasa-arvoinen avioliitto laki. Taivas ei repee, helvetti ei polta, elämä ei lopu. Ihmiset vaan ovat erilaisia ja tämä laki turvaisi erilaisille perheille myös turvallisuuden lain edessä.
Kristillise ihmiset saavat jatkossakin mennä naimisiin keskenään, heidän ei tarvitse ”kääntyä” homoiksi tai lesboiksi, ei tarvitse himoita lähimmäistään tai muutakaan absurdia asiaa jos Suomesta tulisi vähän avarakatseisempi paikka elää.

Itse olen käynyt töissä 16vuotiaasta asti, maksanut veroni, tehnyt niskalimassa paska duunia ja todellakin ansainnut luvan mennä naimisiin rakastamani ihmisen kanssa. Jos se rakastamani ihminen on mies niin se ei todellakaan ole toiselta pois.

Annetaan kaikille oikeus mennä naimisiin sen ihmisen kanssa ketä rakastaa.

Tasa-arvoisesta avioliittolaista äänestetään perjantaina, pidän peukut ja varpaat pystyssä että saataisiin Suomesta pikkuisen avarakatseisempi paikka.

Rakkaus kuuluu kaikille ❤

Jossu

 Pentti Oinisen aivovaurio.

Paastolinkki

Räsäsen aivopieru

Soinin syyttelyt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s