Botoxia pintaan beibi.

Moi.

Viimeviikolla oli koko facebook täynnä kauhistelevia ihmisiä kun Renee Zellweger oli käynyt ottamassa Botoxia naamaan. Herranjumala miten kauheeta. miten joku voi pilata naamansa noin jne jne jne. Kateellisten ihmisten panettelua sanon minä.

Hollywoodissa jokainen ikääntyvä näyttelijätär ainakin miettii botoxin ottamista ulkonäköpaineiden takia. Mitä sitten jos otsikoissa olisikin että Renee on rypistynyt, vanhentunut tai pöhöttynyt. Sitte olisi ollut mammat peräkammarissa mehuissaan että ”sekin vanhenee”.
Niin valitettavasti me kaikki vanhenemme ja rypistymme, ainoa asia mikä meidät erottaa toisistamme on se että haluammeko sen näkyvän vai emme.

Renee on aina ollut kaunis nainen, nyt hän on mielestäni upea 45vuotias. Mitä sitten jos hän otti vähän neulaa nassuun? Keneltä se oikein on pois. Kateellisten ihmisten panettelua.

Kyllähän noi silmät nyt näyttää olevan enemmän auki ja otsa on siloinen. Varmaan noilla hollywood tähdillä on vähän pakko retusoida itseään kuitenkin kun julkisuudessa olevat.

Itsekkin aijon mennä ottamaan botoxia naamaan kun alan rypistyä enkä enää pidä peilikuvastani, ja tämän on täysin minun oma asiani. Olen tyytyväinen ulkonäkööni muttei siitä haittaakaan ole että kun vuosia tulee lisää niin vähän hidastetaan ajan juoksua muutamalla neulalla. Ainakin luulisin olevani onnellisempi jos ainakin yrittäisin näyttää hyvältä omasta ja muittenkin mielestä.

Antakaa herranjumala ihmisten tehdä kropalleen tai naamalleen mitä haluaa, ihan oma asia se on.

Nyt ei sitten ituhippien tarvi alkaa säksättää mistään hermomyrkystä, on maanantai enkä jaksa kuunnella.

Puss. Kivaa viikkoa kaikille.

Jossu

4 comments

  1. luulen et tossa on tehty yläluomileikkaus ennemminkin kuin pelkällä botoxilla freesattu? en oo jostain syystä ikinä tykännyt reneestä mut mun mielestä on ihan hyvällä maulla operoitu toisin kuin monet nimeltä mainitsemattomat. ei tosin kyllä enää näytä yhtään itseltään mut ihmiseltä kumminskin 🙂

  2. Hyvin paljon mahdollista että on operoitu, en ole mikään asiantuntija botox asioissa. Jotain kuitenkin on tehty 🙂
    Renee ei ole munkaan mikään suosikki, oli vaan pakko kirjoittaa asiasta kun media huusi koko ajan vaan negatiivia asioita. Mustakin se näyttää hyvältä nykyään, niitä muovinaamoja on tosin enemmän kun tuollaisia onnistuneita fixejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s