Mummonpotkimismaiharit!

God Dammit!

Meni tänään taas yksi työpaikka ohi suun, kiukuttaa ja masentaa samaan aikaan. Toisesta duunista mitä olin hakenut tuli aamulla myös meili etten päässy edes haastatteluun. Kyllä nyt kyrsii, voin kertoa.

Elämän on pakko vaan jatkua.

Mua pelottaa jo valmiiksi täksi viikoksi luvatut kovat pakkaset. Oon vähän sellainen kesäkissa, viihdyn auringossa ja lämmössä, enkä todellakaan pidä -20 asteen pakkasesta yhtään. Selaisin Facebookkia muutaman kaljan kanssa ja huomasin Salaisen Agentin nettisivulla tarjouksen rouheista maihareista jotka vaan sopii mun suunnittelemaan talvi lookkiin kun nyrkki silmään. Hintakin oli vaan 65€ joten olin vähän niinku pakon edessä. Haluan ne mun vaatekaappiin. Ne on juuri täydelliset, rouheat ja huolettomat, vähän niinkuin minäkin 🙂

Yhdistän ne johonkin ihanan lämpöiseen takkiin ja pillifarkkuihin, joku uusi kassi ois kyl kanssa kiva. Voi jeesus kun taas vaihteeksi. Ja pipojakin pitää ostaa uusia…

Ei se kylmä voi vielä tulla, en ole yhtään valmis talveen. Mitä mä laitan päälle?!

Jotenkin toi työpaikkojen puute vaivaa mua aina aika ajoin, tuntuu todella turhauttavalta edes hakea mitään kun työpaikkoja vaan niin vaikeaa saada. Oonko sitten liian koulutettu vai johtuuko se siitä että olen mies, vaikka jutut on kyllä ihan tyttöjen tasoa. Tiedä sitten.
Jotenkin vaan mun draivi päästä tekemään sitä missä tiedän olevani hyvä on niin suuri etten lopeta hakemista ennenkuin saan jonkun duunin mitä oikeasti rakastan.
Pidän nykyisestä työstäni kyllä muttei mun tulevaisuus ole siellä missä tällä hetkellä olen. Haluan luoda asioita, kauniita asioita. Haluan olla se ihminen jolta tullaan kysymään onko joku vaate sopiva tuolle vartalotyypille vai ei. Haluan olla jollain tapaa korvaamaton.

Onneksi mulla on maailman ihanin mies, joka pitää mua pystyssä kun tuntuu etten jaksa aamulla nousta sängystä. Näitähän tulee aina aika ajoin.

Mites nämä kengät, iskeekö? Ihanat mummonpotkimismaiharit ❤

Jossu

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s