Hei Rillipää!

Moro!

Ajattelin sitten kirjoitella aiheesta silmälasit. itse kun käytän laseja kuitenkin päivittäin ja tykkään siitä että laseja on monia ja niitä vaihtelemalla saa aikaan eri fiiliksiä, niin netistä saa myös tilattua laseja suht halvalla. Favoptic on alunperin ruotsalainen idea hankkia netistä halpoja laseja, ilman tukkuporrasta ja optikkoliikkeiden vuokraa plus muita kuluja saat lasit kotiin toimitettuna halpaan hintaa. Itse olen tilannut favopticilta lasit jo about 5 vuotta ja aina ollut tyytyväinen saamaani tuotteeseen. Onneksi valikoimasta löytyy myös vähän erikoisempia laseja mun makuun.

Valikoima on hyvin laaja, löytyy niin muovisia kun metallisiakin kehyksiä ja favopticilta voi tilata kokeilulasit kotiin ilman kuluja. Eli siis lasit ilman vahvuuksi joilla voit katsoa/kuvata/pyytää puolison mielipiteen kyseisistä laseita ja sen jälkeen lähettää ne takaisin. Tämä kaikki ilman kustannuksia.

Ainoa mitä pitää itse tehdä on pyytää omalta optikolta silmälasireseptisi, joka saattaa maksaa hiukan. Sen voit lähettää sähköpostitse favopticille ja saat sen jälkeen valmiit lasit suoraan kotiin. Tämän helpommaksi ei voi nää lasien tilaaminen tulla.

Peruslasit ilman mitään extralisiä on normaalisti alle 50€, jollain hionnalla alle satasen ja esimerkiksi mun suosimalla fotokromaattisen linssit (linssit jotka tummenevat auringossa aurinkolaseiksi) maksavat kaikkineen vain 125€. Plus että on myös ilmaiset postikulut ja palautus jos et ole tyytyväinen laseihin. Tämän helpommaksi ei enää silmälasien tilaaminen voi mennä!

Mun seuraava hankinta on niinkin ihanat lasit kun nämä, jotenkin nää vaan puhuttelee mua.

Lasit menee kaikki vuodenajat huomioonottaen kun on ne fotokromaattiset linssit, ei tarvi vaihdella aurinkolaseja kun kaikki löytyy samasta paketista. Helppoa ja muodikasta!

Osoite näille sivulle http://www.favoptic.fi/

Käy kurkkaa löydätkö sun tulevat uudet unelmalasit sieltä 😉

Puss Puss

Jossu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s