Jean Paul Gaultier for Lindex

Moro!

Tuntuu että joka syksy tulee noihin massaketjuihin jonkun muotisuunnittelijan minikokoelma suht edullisin hinnoin. Kesän jälkeen onkin hyvä päivittää vaatekaappia hiukan lämpimillä vaatekappaleilla. Mulla on tapana hankkia muutama uusi vaatekappale joka kauteen jota sitten yhdistelen vanhojen kanssa. Tämä on toiminut jo kauan ja kaapista löytyykin vielä vaatteita mitä olen haalinut UFFilta noin 5vuotta sitten jollain parilla eurolla. Täytyy oikeastaan vaan tuntea oma tyyli niin hyvin että tietää mikä vaate toimii vanhojen kanssa. Oikeastaan juju on siinä että ei osteta massamuodin mukaisia juttuja jotka näyttää ensi vuonna jo tyhmältä vaan ajattomia vaatteita, mitkä toimii vielä 5kin vuoden päästä 🙂

No niin mutta kuitenkin. Jean Paul Gaultier for Lindex malliston helmet aikuiseen makuun.

Mallisto on aika rock henkinen, kuten olettaa saattaa. Lähinnä jäin kaipaamaan leikkisyyttä ja kirkkaita värejä. Ainoa väripilkku on kirkkaan punainen joka löytyy parista vaatekappaleesta.
Mallistosta löytyy tatuointi aiheellisia alusvaatteita ja muutama päällysvaate mikä luonnollisesti on mun mieleen.

Bleiseri on aina nappivalinta. Vyötäröllä on näyttävä vetoketju, joka saa bleiserin istumaan täydellisesti vyötäröltä, luoden samalla kauniit vekitykset selkään. Kun vetoketju avataan, muuttuu bleiseri lyhyeksi jakuksi joka toimii iltamenoissa. Periaatteessa kaksi takkia yhden hinnalla.

Ihana ja ajaton neulehame. Vetoketjulla voi leikki mielealan mukaan ja toimii oivasti myös halkiona. Yhdistä nahkatakkiin ja ronskeihin korollisiin buutseihin niin hameen neulemaisuus rikkoontuu.

Tää on ehkä paras idea koko mallistosta, paitamekko! Nerokasta. Sopii monelle eri vartalotyypille ja edessä on vetoketjuja joilla voi muokata mekkoa vartalonmyötäisemmäksi. Toimii myös vyön kanssa loistavasti. Tämä ei oikeastaan tarvi kun mustat nilkkurit ja jonku kivan nahkarotsin. Helppoa ja ennenkaikkea ajatonta!

Punaiset tekonahkahousut jakaa mun mielipiteet täydellisesti, onneksi mallistosta löytyy nämä myös mustana. Punainen on kiva, erikoinen ja näyttävä väri mutten usko että kukaan jaksaa pitää punaisia tekonahkahousuja montaa vuotta peräkkäin. Musta toimii siinä mielessä paremmin.
Nämä housut tarvitsevat vaan ison, lämpimän neuleen ja nilkkurit kaveriksi. Niin helppoa ja sievää.
Ainoa mikä mua näissä vaivaa on takataskujen puuttuminen, takataskut jotenkin mielestäni erottaa legginsit ja housut toisistaan. Toisaalta tekonahka materiaalina on sellainen ettei se välttämättä tarvitse niitä. Huomioithan myös ettei tekonahka hengitä joten voi olla talvella ”hiukan” vilpoinen materiaali.

Mitä tykkäätte näistä?

Xoxo Jossu

ps. Nyt on pleikkapeli pelattu loppuun ukkelin toimesta, uusia pelisuosituksia kaipaillaan 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s