Personal shopper palvelu

Ahdistaako tuleva syys-talvikausi? vaatekaappi huutaa tyhjyyttään mutta kiertely vaatekaupoissa saa vatsassa saman efektin aikaan kun tulinen chili con carne ja pullo punkkua? Tulossa juhlat jossa pitäisi näyttää hyvältä muttei ole mitään päällepantavaa vai onko ongelmana ettei yksinkertaisesti ole aikaa kaiken arjen kiireen keskellä lähteä kaupunkiin kiertelemään kauppoihin? Mihin kauppoihin mennä, mitä ostaa, mikä sopii juuri omalle vartalolle jne jne?

Tähän kaikkeen on hyvin yksinkertainen vastaus: personal shopper. Joka ei itseasiassa ole niin kallista kun luullaan. Personal shopper kiertelee kaupoissa puolestasi, ostaa tuotteet, tekee stailaustyön puolestasi ja lähettää tuotteet kotiin. Tämän helpommaksi ei shoppailu enää mene.

Olen tehnyt personal shopper palvelua jo monta vuotta. Aloitin oman äitini kanssa, tällä hetkellä mulla taitaa olla 5-6 asiakasta jolle ostelen aina kun eteen sattuu niin vaatteita, lähinnä kirppiksiltä sopuhinnalla koska tunnen ihmiset ja tiedän heidän tyylinsä ja toiveensa niin hyvin että olen varma siitä mitä teen. Aina en tykkää mennä kauppaan ja ostaa tuotteita uutena, tottakai jos asiakas niin toivoo niin tällainenkin on mahdollista, mutta kiertelen kuitenkin mielenkiinnosta kirpputoreja niin aina silloin tällöin sieltä sattuu jotain kivaa löytymään mukaan. Mielummin kuitenkin ostan kierrätettyä kun uutta. Ei hyvännäköisen muodin tarvitse maksaa maltaita.

Huomenna taas lähtee yhdelle asiakkaalle paketti pääkaupunkiseudulle. Nappasin nopeasti esimaistiaisia siitä mitä asiakas tulee saamaan. Kaikkia en viitsinyt kuvata että jää jotain yllätykseksikin 🙂

Personal shopperi palvelun perusidea on helppous, helppous asiakkaalle. Palvelu räätälöidään jokaisen asiakkaan toiveiden mukaan. eikä hinnat todellakaan päätä huomaa. 
Hinnoittelu menee lähinnä vaatekappaleen hinnan plus pienen vaivannäön maksun mukaan, asiakas maksaa postimaksun. Mukana tulee pukeutumisohjeet, todella helppoa!
Kiinnostaako palvelu? Laita kommenttiosioon yhteydenottopyyntö meiliosoitteineen (luonnollisesti en julkaise niitä) niin otan yhteyttä 🙂
Kivaa ja tyylikästä illan jatkoa ❤
Jossu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s