Aikainen syntymäpäivälahja

Ei olisi pitänyt mutta pitipä siltikin.

Tälleen vapaapäivän kunniaksi ehtii sitten käydä Zalandon sivuilla kurkkimassa aikaista syntymäpäivälahjaakin. Tampereella on niin huono tarjonta kenkäkauppoja etten edes viitti lähtee niitä kiertämään ja katsomaan että löytyykö mun makuun sopivia talvipopoja. Tykkään siroista kengistä with the twist, yleensä löydänkin kivoja kenkiä naisten puolelta. Ainoaksi olgelmaksi sitten muodostuukin kengän koko. Tää mun siro 42 kun ei mene normaalisti 41 kenkään puristamatta niin olenkin pitkälti täällä asuessani tilannut isommat kenkäostokset zalandolta. Siellä on jotku naisten kengät kokoon 42 ja jopa 44 asti.

Nyt olen pitkään jo etsinyt asenne nilkkureita talveksi, viime vuonna monta vuotta palvelleet ja pari kertaa korjatutkin prätkä bootsit sano sopimuksensa irti, ehkä siksi että käytäin niitä kesät talvet, kesällä sortsien kanssa ihan killerit ❤
Löysit sitten nahkaiset ihanuudet niiteillä sopivaan hintaan ja vielä löytyi mun kokoa, niin eihän niitä voinut jättää varastoon roikkumaan.
Entisenä desing kenkä myyjänä panostan mielelläni laatuun eli suosin nahkaa tekonahan sijasta. Nahka vaan kestää pidempään, on ekologisempi vaihtoehto ja oikein hoidettuna tulee kestämään vuosia. Tekonahkaisia kenkiä en taida edes omistaa kun ehkä vähän turhaankin välttelen niitä, mielummin maksan parikymppiä enemmän että tiedän saavani aitoa kamaa.

Näissä kengissä on niittejä, asennetta, rockia ja vähän sitä paha poika asennetta mitä silmälasipäisenä ”nörttinä” kaipaan pukeutumiseeni korostamaan rämäpää persoonaani. Tohon vaan pillifarkut ja iso, kunnon lämmin takki niin talvi saa tulla eikä tarvi pelätä että uskottavuuskaan kärsii 🙂

Kuva lainattu Zalandon sivuilta.

Nyt vaan odotetaan että nää ihanuudet saapuu tänne asti niin pääsen mallailemaan niitä mun vaatteiden kanssa.

Mitäs tykkäätte?? Onko tarpeeksi asennetta?

XOXO Jossu

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s