Viikon virhe 6

Nyt ollaan sitten taas viikon virheen kohdalla. Herran jumala miten ruma asu yhdistelmä. Tässähän saa migreenin kun katsoo tätä asua. Mitähän herra on oikein ajatellut kun on lähtenyt ovesta ulos?

Eläinkuosia on aivan liikaa. On pantteria eri väreissä ja seepraa, koko eläintarha löytyy tästä asusta. Ei varmaankaan ole tarkoitus olla muodikas vaan enemmänkin huomiota herättävä. Huomiohuorailua toisinsanoen. Toimii.

Vyölaukku, haaremihousut, huppari, printti t-paita. Suurinpiirtein lenkille lähdössä olevan näköinen. Näin ei todellakaan pukeuduta punaiselle matolle!

Nyt oitis stylisti vaihtoon! Vaikkaan tosin että tässä tilanteessa sellaista ei alunperinkään ole ollut ja on ilmeisesti polteltu muutakin kun pelkkää sinistä l&m tupakkia.

Ja noi kengät. Ai perkele että kyrsii kattoo tollaisia kusiluistimia miesten jaloissa. Mistä noita saa? meen laittaa pommin samantien postiluukkuun. Rumat rumat rumat!

Hyvät naiset ja herrat. Ei näin. Jos haluu käyttää printtiä niin yksi printti kerrallaan ja hillitysti, silloin printti tulee etuisuuksiinsa. Tämä lookki aiheuttaa vaan suunnattoman migreenin ja huuto-oksennuksen katsojissa.

Pus pus!

Jossu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s