Uusin ihastukseni, Septum.

Ciao!

Hassuja juttuja taas pää täynnä.
Oon pitkään miettinyt että mitä mun pitäis vielä tähän naamaan saada aikaiseksi että olisin tyytyväinen ulkonäkööni. Botoxia, mesolankoja vai piilolinssit?
Olen myös pitkään miettinyt lävistystä nimeltään Septum ja nyt sitten keräsinkin rohkeuden sen ottamiseen. Septum on ns. sonnin rengas lävistys eli tulee tohon nenän keskelle rustoon.
Lävistyskokemuksena aika helppo ja kivuton, ainoana miinuksena se että silmät vuoti vettä kun seula neulan aikana ja aluksi korun liikuttelu oli aika tuskallista mutta nyt parin vk jälkeen puhdistus ja liikuttelu luonnistuu jo ihan helposti. Pitää vaan muistaa putsata huolella pari-kolme kertaa päivässä vielä pitkän ajan, vaikka onkin limakalvoilla niin puhdistus on ehdottoman tärkeää.

Nyt sitten tuntuu jotenkin että tää naama olisi valmis ja kokonainen. Olen pitkään tehnyt töitä missä ei saanut olla näkyviä lävistyksiä naamassa niin on ihana kun saan ns. kapinoida yhteiskuntaa vastaan ja ottaa lävistyksen naamaan. Tottakai täytyy myös huomioida että jos ja kun saan uuden duunin niin joudun ehkä laittamaan pienemmän korun nenään, mutta onneksi septum on sellainen että sen saa myös työpäiväksi piiloon tietyllä korulla. Joten se ei häiritse työntekoa jos paikka vaatii koruttomuutta.

Oon myös saanu paljon positiivista palautetta että koru sopii mun kasvoille mikä taas vaan lisää sitä hyvänolon tunnetta mitä saan korusta. Ihanaa että joku noinkin pieni asia kun reikä naamassa saa olon näinkin hyväksi.

Mitäs ootte mieltä?

Äitini mielestä koru on sellainen että mies saa mut helposti baarista kotiin ku kiinnittää koruun ketjun ja taluttaa mut siitä kotiin. Kauheen kätevää etten sanois 😉

xoxo Jossu

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s