En alistu massaan.

Moro.

Kirjoitin tuossa männä viikolla ajatuksiani syrjinnästä ja ennakkoluuloista tänne josta sainkin palautetta ja muutama mielensäpahoittajakin pääsi linjoille laulelemaan. Tämä on minun blogini, minun ajatuksiani muodista ja elämästä, minun mielipiteeni, minun juttuni eikä kenenkään muun. Olen pahoillani jos tekstini loukkaa jotakuta, vinkki: älä lue. Mene muualle lukemaan jotain toista blogia. Joku muu bloggari varmasti kirjoittaa kauniimmin asioista kun minä, mutta haluan olla uskollinen itselleni enkä siis ala karsimaan kirjoituksiani tai poistamaan esim viikon virhettä.

Viikon virhe on anonyymistä ihmisestä tehty kuvaus muodin näkökulmasta, en siis arvostele ihmistä vaan mitä hänellä on päällään. Kuka tahansa voi arvostella ihmistä päin naamaa mutta siihen vaikuttaa myös ennakkoluulo ihmisestä. itse en halua loukata ihmistä, siksi hänellä ei ole naamaa näissä kuvissa.
Arvostelen muotia, en ihmistä!

Ystäväni jotka myös lukevat blogiani tuntevat minut myös persoonana joka ei alistu muiden mielipiteiden edessä. Vaikka kommentit ulkonäöstäni satuttavat ja sormella osoittelu tuntuu inhottavalta, en aijo muuttua pertti peräreijäksi, massan kaltaiseksi crocks mieheksi. Olen onnellinen siitä että olen minä, erilainen, persoonallinen, voimakas, hauska ja omapäinen.

Kiitos että jaksoitte lukea taas tämän vuodatuksen. Stay weird forever!

xoxo jossu

ps. Mielensäpahoittajat voivat etsiä uuden blogin josta pahoittaa mielensä ja
asiattomat kommentit poistetaan ilman julkaisua.

2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s