Yläpainotteinen asiakas.

moro.

Olin viimeviikolla äitini luona koti kaupungissani ja päätinkin sitten ottaa yhden asiakastapaamisen siihen väliin. Tapaaminen sujui todella hyvässä hengessä ja pienen alkukankeuden jälkeen löytyikin monta erilaista vaatevaihtoehtoa selvästi yläpainotteiselle asiakkaalle. Yläpainotteisella tarkoitetaan asiakasta jolla on enemmän massaa ylhäällä kun alhaalla. Voidaan puhua myös y-vartalosta.

Yläpainotteisella asiakkaalla koitetaan häivyttää yläkertaa yksinkertaisilla yläosilla ja alaosaan sopii siis värikkäät ja enemmän huomiota herättävät vaatteet jolla siirretään huomiota pois yläpainotteisuudesta. Yläosaa voi myös koittaa jakaa eri osiin mm. bleiserin avulla jolloin silmää hämätään ja pilkotaan yläosa pienempiin osiin.

Aika kivoja vaihtoehtoja löytyi. käytiin Lindexillä ja kappahalissa plus sokoksella. Pienemmissä kaupungeissa on vaikea shoppailla isokokoisille asiakkaille kun kysyntä ei vastaa tarjontaa. mielestäni jokaisella naisella on oikeus pukeutua kauniisti, kokoon katsomatta.

Mitä olette mieltä näistä vaihtoehdoista:

 
Lisää y-vartalon pukeutumisvinkkejä alhaalla olevasta linkistä:
  
 -Jossu

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s