Homokirppis.

Moro!

Tänään loppui TamperePride tapahtuma täällä Tampereella. Ohjelmassa oli niin dragbingoa kun lavatanssejakin plus mua erityisesti kiinnostanut homokirppis. Kirppistä mainostettiin lauseella ”Homoilla on hienommat vaatteet – niinpä löydät takuulla toinen toistaan hienompia vaatteita ja upeampia löytöjä!
Kuitenkin todellisuus oli karuakin karumpi, olin ainoa myyjä XD. En sitten tiedä oliko samaan aikaan oleva Tammerfest syy siihen ettei ihmiset lähtenyt enemmän edes käymään tapahtumassa. Ei sitten tullut kovin hyvät myynnit mutta tulihan vietettyä kiva päivä 🙂 Hirveesti jäi kaikkia kivoja rytkyjä pyörimään nurkkiin niin nyt koitan keksiä miten niistä päästä eroon. Kaverit on tyytyväisiä kun lahjottelen  niille mekkoja 🙂 


Kaikkea kivaa oli myynnissä.


Perjantaisessa dragbingossa sentään oli ihmisiä ja voitinkin Tallinnan risteilyn. Tosin Tampereelta lähdettyä Tallinnan ristelylle tulee kustannuksia niin matkasta Helsinkiin ja takaisin, kun myöskin ajallisesti pitää varata ainakin 2päivää ristelylle. Helsingistä lähdön teko on vaan paljon helpompaa…

Eksyttiin sitten bingon jälkeen Kahvilla baariin ja siellä olikin Alma Sipilän live keikka. Harmikseni en löytänyt YouTubesta kun http://youtu.be/SZEXRgG7enE tämän videon. Kiva ääni ja laulut kuulostavat hyvältä livenä. Aika melankolista musiikkia neiti laulaa, vähän samat vibat tulee kun Joose Keskitalon tuotannosta.

Nyt sitten olen saatellut kaikki kaverit kotimatkoilleen ja makaan puistossa kuunnellen Lana Del Rayn Ultraviolence -levyä. Ensimmäinen lomaviikonloppu riehakkaasti takana. Ensi viikolla sitten suuntana Berliini. Tuskin maltan odottaa ❤
Kivaa sunnuntain jatkoa.
XOXO Jossu

One comment

  1. No hitto, olishan siellä sitten ollut edes yksi myyjä, mä jo ajattelin ettei ketään 😀 Osuttiin paikalle muutenkin huonoon saumaan, sen järjettömän rankkasateen perään, joten koko aukio oli just silloin kohtuullisen tyhjä.

    Kiva blogi sulla 🙂

    t. Erkki-täti

    http://pintaraapaisuja.wordpress.com/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s