Asuntokuume!

Moikka!

Käytiin eilen miekkosen kanssa katsomassa kämppää vanhassa nahkatehtaassa. Oli kyllä niin hieno että melkein pakko koittaa saada sitä itselleen. Niin hyvällä maulla laitettu ettei tarvisi tehdä muuta kun kantaa kamat sisään ❤

Nyt sitten onkin jännitysmomentti kun pankkiin on aika vasta maanantaina.
Pohja oli tosi toimiva kahdelle ihmiselle ja koiralle plus on pieni vaatehuone johon saisin mun kaikki kamat tungettuu (herra saisi makuuhuoneen kaapit itselleen 😉 (tosin mua vähän pelottaa ettei mun kaikki koltut mahu tonne vaatehuoneeseen :D)

Olohuoneen seinässä on ihan mahtava tapetti. Tohon kun tyrkkäis meidän telkkarin ja parit taulut niin siinä kyllä kehtais niitä tuijotella. Lattia on parkettia ja väriltään hyvin tumma. Sopisi meidän makuun hyvin kun jotenkin toi puhdas puun väri ei kauheesti nappaa meitä kumpaakaan.

Keittiö on ihan supermonerni josta löytyy myös jääkaappiin yhdistetty JÄÄPALAKONE! Im in heaven ❤

Kylpyhuoneen ihanuus on oma sauna! Oisin niin onnellinen omasta saunasta. Ihanasti toi lasiseinä antaa avaran tunnelman koko kylpyhuoneelle. Plus että kylpyhuoneen peili on niin korkea että muru näkee nätin naamansa myös siitä. Pituutta kun on 193cm niin tahtoo noi peilit näyttää enemmän napaa kun naamaa 🙂
Kuvat omistaa etuovi.com
 Varmaan nään koko tän viikon unta uudesta mahdollisesta asunnosta. Haluun ja tarviin tän.
Ainoa miinuspuoli on (jos sellaista pitää etsiä) on että asunto ei ole kyllä keskustan tuntumassa, mutta onneksi bussit menee 100-200metrin päästä pysäkiltä useasti tunnissa keskustaan. Ja onhan tää nyt niin helmi asunto että mä pystyn joustamaan sen verran 😉
Mitä ootte mieltä asunnosta??
XOXO Jossu

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s