Viikon virhe 4

Siis voi apua! Näitä virhekuvia löytyy ihan hirveesti, varsinkin instagram on ollut kovassa käytössä viime aikoina. Loistavia ehdokkaita löytyy roppa kaupalla.

Pahoittelen kirjoitushiljauttani, teen tätänykyään melkein kokoajan 6päiväistä työviikkoa niin en oikein ehdi kirjottaa tänne. Tilanne tulee kuitenkin toivottavasti muuttumaan syksyn tullessa kun työtilanne vähän tasaantuu.

Ollaan lähdössä miehen kanssa Berliiniin 23-29.7 niin täytyy vähän tehdä sinnepäin shoppailurahaa ja muutenkin ois kiva kun ei tarvis laskee joka euroo kun kerran jonnekkin lähtee. Onhan se työnteko kivaakin joskus, tosin harvemmin mut onneksi edes joskus. Mulla on maailman ihanimmat työkaverit molemmissa duunipaikoissani niin välillä tuntuu oikeastaan ihan kivaltakin olla duunissa 🙂

Viikon virheenä tällä kertaa raitamekko. Mitä sä olet miettinyt?
Sanotaan että vaakaraita leventää ja pystyraita hoikistaa, niin myös käy tässä tilanteessa.
Mulle tulee mieleen Obelix (Asterixin lihava apuri, joka ei tiedä kyseistä piirrosta hahmoa, googleta) ja kivasti myös toi kiiltävä kangas näyttää suihkuverholta. NICE!

Olet sitten taas (huomaa punainenmatto) pyyhkässy suihkuverhon päälles johonkin pilipali iltamiin. Eikä toi käsilaukku ainakaan täyty miesten puhelinnumeroista, sen voin taata. Voihan siihen kivasti sit pyyhkii kädet vessareissun jälkeen, eikä näy punaviinitahrat. (Huom.huomi.)

Toi mekko ei toimi millään tavalla, tai no lähinnä karkoittaa ihmisiä. Vaakaraita saa sut näyttämään reilusti yli 10kg painavammalta kun luultavimmin oikeasti olet. Myös toi kiiltävä turkoosi on jotenkin epäilyttävä, eikä toi ruskeakaan nyt välttämättä paras vaihtoehto ole.

Nyt taas pitäisi kyllä miettiä hetki että minkänäköisenä sitä lähetään oikein punaiselle matolle.
Onko nätti? Onko?

Nyt juon lasin valkkaria ja mietin maailman menoa.

XOXO Jossu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s