Viikon Virhe!


Siis ihan hirveetä!

Siskoni kävi tänään viestittelemään että haluaa blogiin vähän särmää ja ehdottikin ”viikon  virhettä”. Olen ihan ekstaasissa tästä aiheesta. Pukeutuminen on intohimo ja varsinkin rumat pukeutujat ovat se aihe mistä riittää kirjoitettavaa. Aiheena on siis käsitellä pukeutumismokia vain vaatteiden osalta, silloin ei naamalla ole mitään väliä. Myös näin kivasti säästyn toivottavasti kunnianloukkaus syytteeltä 🙂

Tämän viikon virheen on saanut aikaiseksi, no sanotaanko nyt että nainen nimeltä Susanna (ehkä on keksitty nimi). Susanna on selkeästi jossain ”paremmissa bileissä” kun on punainen kämäinen mattokin saatu paikalle. Näin kivasti sitten Susanna edustaa ”VIP” juhlissa.
Tosi kiva  ettei ole sitten mitään muuta keksinyt kun laittaa kukallinen kortsu päälle. Taitaa olla ainoa kortsu mitä Susanna näkee tämä asu päällä. Kivasti sitten on tuollaista 90-luvun fiilistä saatu laittamalla todella tylsä valkoinen laukku ja mamma kengät säädyllisellä korolla. Jaksa ainakin sit kävellä yksin kotiin. Asua ei voi pelastaa mitenkään. Mekon helmakin on kivan säädyllinen että voi herrasmiehille esitellä nilkkoja skumpan juomisen varjolla. Voi herranjumala Susanna!

Vinkkini Susannalle: Hommaa stylisti, polta toi kortsumekko ja mene optikolle. Kukaan itseään kunnioittava ihminen ei lähde ton näköisenä mihinkään. 90-luvun mekko on niin last season ja toi kuvio aiheuttaa mulle migreeni.  Hyi hyi hyi.

Kylläpä helpotti.

Tämä osio on tullut jäädäkseen.

 XOXO Jossu

ps. Mulle saa myös laittaa kuvia mistä halutte mun keskustelevan 😉

3 comments

  1. .kengistä oon eri mieltä,onhan niitä korkkareita superkoroilla,mutta ei sellaisilla hullukaan voi olla jaloillaan kokoiltaa tai sitten kävellään ilman kenkiä kotiin.
    lisää mokia odotellessa.tässä olikin jo pikkusen sitä angstia,josta oli pihe,hyvä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s