Leffailua

Moro.

Käytiin tänään miekkosen kanssa katsomassa Pahatar leffa. Sain töistä ilmaset leffaliput ja pahattaressa on yksi suomalainen hatuntekijä Hannu Viitalan kädenjälki näkyvissä. Hannu on meidän molempien tuttu ajalta jolloin emme edes tienneet vielä miekkosen kanssa toisistamme.
Leffana hyvä, pukusuunnittelu ja toteutus IHANA! Angelija Jolie pahattarena ihan täydellinen valinta. Paljon erikoisia vaatteita ja kaunis (joskin hyvin disneymäinen) tarina. Suosittelen kaikille lapsille ja lapsenmielisille menemään katsomaan leffa.

Mulla alkaa taas tulee duunit ulos korvista. Viimeviikolla kuuspäivää duunia ja tällä viikolla sit viisi päivää. Onneksi on viikonloppu vapaa, pääsee rauhassa viettämään kaverin kolmekymppisiä. Ehkä siellä on odotettavissa jopa pieni showpoikanen, katellaan nyt 😉
Duunissa on toisaalta hyvä että on työvaatteet, ei tarvi miettiä omaa pukeutumistaan kun herää aamulla seiskalta ja unihiekkasilmäisenä vetää vaan jotain rytkyjä päälle. Toisaalta ois kiva kun pitäis vähän nähdä vaivaa. Tiedä sitten mikä loppupelissä olis se hyvä juttu.

Aloin sit leffan jälkeen puhumaan miekkosele että otetaan blogiin kuvia. Vielä täytyy harjoitella poseeraamista, tarkkuutta ja sitä että muut ihmiset tuijottaa kun sua kuvataan. Olo oli kun jossain sirkuksessa. Ehkä mä joku päivä osaan poseerata silleen hillityn tyylikkäästi -Kaksi sanaa jotka eivät todellakaan kuulu mun sanavarastoon. Tyylikäs ja hillitty 😀

Musta jotenkin noi lyhyet shortsit on kivat, vaikkei ne välttämättä olekkaan kauheen miehekkäät. Esim kapreja en laittais päälleni vaikka maksettais. Ihan ideanakin ahistaa se että kaprit loppuu pohkeen leveimpään kohtaan ja lyhentää jalkoja. Mielummin hillun kivoissa shotseissa ja näytän vähän säärtä 😉 

Tänään minulla oli päällä: Toppi (pöllitty joltain tyypiltä joskus), Shortsit Uff, laukku kaverin desing ja kengät Fida.

Plus bonarina tyhmä kuva 😉

XOXO Jossu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s