How to get a bikini body?

Moro.

Tänään tuli mieleen kun valitin taas mun kropasta kaverille että miksi sitä ei ikinä ole tyytyväinen?

Itse olen varmaan koko aikusikäni paininu tän kropan kanssa ja siitä etten ole hyvä juuri tällaisena. Olen nuorena läpikäynyt vaikean anoreksian ja ehkä siitä johtuen olen todella kriittinen oman vartaloni suhteen. Parisuhteen aikana on painoa tullut lisää noin 8kiloa muttei se sinänsä haittaa kun näyttää ihan ihmismäiseltä, pää vaan aina välillä sanoo etten ole sitä tai tätä.

Olen koko elämäni työskennellyt naisvaltaisella alalla ja huomannut ettei kukaan nainen oikeastaan ole tyytyväinen omaan kroppaansa, mikä sinällään on hämmästyttävää kun miettii miten upeitten naisten kanssa olen työskennellyt. Onko olemassa unelmavartaloa? Ei niin että pitäisi näyttää huippumallilta 24/7 (siihen ei kukaan pysty) vaan niin ettei kokoajan tarvitsisi mollata peilikuvaa ja olla dietillä. Välillä tekee ihan hyvää syödä jäätelöä ja maata verkkarit jalassa tvn ääressä.
Voiko ihminen olla oikeasti tyytyväinen siihen mitä näkyy peilistä?

Ammattini puolesta olen sitä mieltä että jokainen vartalo on kaunis ja mahdollista pukea oikeilla vinkeillä hyvännäköiseksi ja kauniiksi mutta miksi en siis itse ajattele itsestäni niin? Tämä on ehkä sellainen elämän mittainen projekti.

Äitini on hyvä esimerkki siitä että ikä luo itsevarmuutta. Upea, runsas aikuinen nainen, mikä viis veisaa muitten mielipiteistä. Jos haluaa pukeutua värikkäisiin vaatteisiin niin sitten pukeutuu. Olen koittanut äidille ostaa värikkäitä ja vartalotyypille sopivia vaatteita ja luulenkin että olen siitä onnistunut, tosin koon 42 jälkeen on vaikea löytää normaalikaupoista hyvin istuvia, kauniita värikkäitä vaatteita jotka kuvastavat käyttäjän persoonaa. Kaapuun äitiäni en pue.

Miksi siis solvaamme itseämme kropan suhteen koko ajan, emmekä nauti olostamme juuri nyt ja sellaisena kun kroppa nyt sattuu olemaan?

Tässä on itsellenikin työsarkaa 🙂

Tunnen monia uskomattoman upeita naisia, niin pieniä kun runsaitakin ja tuntuu että jokainen haaveilee siitä oikeasta unelmavartalosta. Milloin se unelmavartalo oikein ilmestyy peiliin?

Nykymediassa kaikki kuvat ovat photoshopattuja ja siloteltuja. Oikea ihminen ei ole sellainen. Miksi media koittaa saada meitä näyttämään piirretyiltä kuvilta? Me olemme aitoja ihmisiä.

Tässä nyt sitten vinkki jokaiselle joka haluaa bikini vartalon. Laita bikini vartalosi päälle. Niin helppoa se on 🙂

With Love

Jossu

One comment

  1. tää on just tätä nykypäivää. 12 vuotiaat tytöt jo katsovat mallia kuinka kuljetaan aivan aikuisten vaatteissa ja käsilaukku olalla. minulla on ystävä joka on todella pikkuinen ollut aina ja hän löytää itselleen aivan aikuismaisia vaatteita lasten osastolta. tuntuu ihmeelliselta? mihin viedään pikkutyttöjen lapsuus?
    -tea-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s