Kesän Nanson must-have


Moro (niinkuin Tampereella kuuluu sanoa)

Käytiin eilen miekkosen kanssa Sokoksella salaatilla. Mulla on nyt mahanpienennys projekti menossa,  vaikkakin toi raejuusto alkaa pikkuhiljaa maistumaan ihan puulta mutta pakko yrittää edes että kehtais kesällä käydä jossain rannallakin. Tampereen -2 kerroksessa on edullinen ja mielestäni kiva salaattibaari josta saa salaatteja jokaiseen makuun (vegaanisesta en ole ihan varma)

Huomioni kiinnittyi näyteikkunassa olleeseen Nanson mekkoon ja se onkin mun mielestä tän kesän must-have rohkeille naisille. Tässä mekossa on vähän sellaista kivinen ja soranen fiilistä mutta kuitenkin hyvällä tavalla. Kiva printti ja toimii vaikka rippijuhlissa ja häissäkin tarpeen tullen, kuten myös arkena jonkun nahkatakin ja balleriinojen kanssa. Hintakaan nyt ei ole paha 119,90€ ainakin tuolla Nanson sivuilla. Varmaan Sokoksella tulee joku Sokos-lisä hintaan, en sen tarkemmin ottanut selvää.


Jos pritti pelottaa niin verkkokaupasta löytyi myös kiva fuksian värinen mekko joka yllättäen sopii monille eri vartalotyypeille. Yläosan leikkaus antaa tilaa niin isorintaiselle kun päärynävartaloiselle häivyttää ongelmakohti ja väri on todellakin kivan pirteä. Hinta on sama kun ylemmällä mekolla.
Tähän kun lisää jonkun vyön ja korkkarit niin kyllä kehtaa lähtee vaikka lavatansseihin näyttää säärtä herrasmiehille 😉

Tässä oli nyt mun Nanso suosikit ja ensimmäinen ns. muoti bloggaus. Iskeekö teihin nähä mekot?

Love.

Jossu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s