Esittelyteksti

Tervetuloa seuraamaan uutta blogiani. Ajatus blogin pitämisestä on kitunut kauan mielessäni mutta nyt vasta sain jotain aikaiseksi asian suhteen. Myös monet ystäväni muista kaupungeista on puhunut pitkään että haluaisivat lukea kuulumisiani kun ei toi facebook kuitenkaan kerro kauheasti ajatuksia.

Olen siis 32vuotias Stylisti Tampereelta. Tampereella olen muuttanut vuosi sitten rakkauden perässä Helsingin vilskeestä ja vieläkin opettelen tamperelaisia tapoja vaihtelevin tuloksia. Loppupelissä kuitenkin olen ollut hyvin onnellinen täällä ja toivonkin että työkuviot jossain vaiheessa saavuttaisi myös onnellisen tilanteen. Tällä hetkellä työskentelen osaksi muodin saralla, osaksi sitten ihan muualla jotta saan laskut maksettua. Kokoajan haen oman alan hommia mutta miehenä tampereella on todella vaikea päästä edes vaatepuolen haastatteluihin kun näkökanta on joltain kivikaudelta, ettei mies voi toimia naistenvaate myyjänä. Vaikka mieshän juuri osaa kertoa ja tehdä naisesta kauniin, varsinkin jos ymmärtää yhtään vartalotyyppien ja värien päälle.

Elän tampereella mieheni ja koirani kanssa, olen kuitenkin hyvin varma siitä etten halua puhua parisuhteestani blogissa. Se on minulle jollaintapaa pyhä asia, mieheni on kuitenkin luvannut toimia kuvaajana ja assarina tarvittaessa 😉

Blogin pääasiallinen tarkoitus on kertoa muodista minun silmieni kautta. Koitan pitää asiat siinä pisteessä että teksti olisi mukavaa luettavaa ja helposti lähestyttävää, en tosin vastaa siitä jos joku pahoittaa mielensä. Välillä saatan avautua myös jostain asiasta hyvinkin rankoin sanoin koska olen luonteeltani hyvin räiskyvä enkä juurikaan mieti asioita ennenkuin päästän ne suustani mutta lupaan koittaa olla asiallinen 🙂

Muoti on minulle hyvin henkilökohtainen asia, kuitenkin en suhtaudu muotiin mitenkään vakavasti vaan osaan ja nautin siitä kun asiat ei mene niinkuin oppikirjassa lukee. Leikkisyys täytyy säilyttää, oli sitten minkä ikäinen tahansa. Hapannaamoja on tässä maailmassa ihan liikaa.

Tervetuloa siis seuraamaan uutta vauvaani. Kommentit ovat sallittuja ja jopa toivottavia 🙂

Kuvia tulee olemaan kunhan ensin saan jollaintapaa järkeviä kuvia aikaiseksi. Ainakaan tällä hetkellä ei tätä finninaamaa kovin mielelläni esittele mutta saattaa olla että koirani on ensimmäinen filmitähti 🙂

Enjoy.

Jossu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s